Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wyłącza grę do menu

HAJCIORZTP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem, a mianowicie jak juz zaladuje mi sie mapa i chce grac to wywala mnie do menu. Jeden raz moglem pograc z minute i znowu wywalilo. Wczoraj, przedwczoraj tak nie bylo, a dzisiaj mam wlasnie ten problem. HELP

Opublikowano

Mam problem, a mianowicie jak juz zaladuje mi sie mapa i chce grac to wywala mnie do menu. Jeden raz moglem pograc z minute i znowu wywalilo. Wczoraj, przedwczoraj tak nie bylo, a dzisiaj mam wlasnie ten problem. HELP

Masz bana, załóż nowe konto i najlepiej przeinstaluj gre.

Pomogłem?? Naciśnij "Lubię to"

Opublikowano

OMG też wczoraj tak miałem, wywołało mnie z wszystkich serwerów oprócz tych bez punkbustera ale bana nie miałem, po jakimś czasie samo przeszło może to coś od nich ? Sprawdź czy dziś masz to samo

Opublikowano

Wczoraj wieczorem bylo lepiej, ale tez wywalalo.

Zaraz pogram i dam edita.

edit: pitagoras jest chyba tak jak mowisz, na jednym serwerze moge grac, z drugiego mnie wywala.

tutaj dwa ssy (bez grenade boostera) ;D

dphggBI.png

eObsdvB.png

Opublikowano

Mialem taki problem. Reinstalowalem punkbustera, reinstalowalem gre, nic nie pomoglo, zdecydowalem sie na formata, na nowym windowsie smiga.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...