Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skin]Legendarny

WasserFull

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zamieram za jakis czas kupic legendarnego skina ale nie wiem jakiego. Najbardziej chce, Brolafa, Demonblade Tryndamere, Eternal Nocturne i Infernal Nasus. Jakiego wybrać?

MindlessCanineHanumanmonkey-max-1mb.gif

Opublikowano

Z tych co podałeś to nie mam nocturna ale postaram się jakoś pomóc brolaf ma fajne teksty i tylko tyle, demonblade trynda fajne animacje i teksty też ok eternal nocturn nie wiem infernal nasus animacji naprawde dobre teksty też w grze wygląda zajefajnie i na ult zabawne są te jego szczekające psy, mi sie najbardzie podoba infernal nasus ale to też kwestia gustu każdemu podoba się co innego, ale ja ci moge polecić infernal nasus mam nadzieje ze pomogłem 

1392118145-U1104615.jpg

Opublikowano

Brolaf jest świetnym skinem(ładny art oraz świetnie się prezentuje),ale rzecz biorąc wszystkie w/w. skiny są ładne,więc ja bym wybrał skin do tej postaci którą najczęściej grasz.

Opublikowano

Zalezy kim grasz. Ladny jest tez do Vladimira. Ja osobiscie sadze ze najlepszy jest do Kayle i sam go sobie kupilem.

Opublikowano

Moim zdaniem 2 najładniejsze legendary skiny to Aether Wing Kayle i Eternum Nocturne, tak więc z tych co podałeś ja wybrałbym Nocturne.

Genialny wygląd, splashart, animacje, jeden z najładniejszych skinów w grze moim zdaniem.

Opublikowano

ja bym wziął Pogodynke janne :) ( jak lubisz grać jako Support i janną ) ja osobiście na rankedach jak supp tylko Janną i mam zamiar kupić tego skina ::P
wiele osób jej nie docenia lecz pare razy zdażyło mi sie wycarrowac gre :D

32984651300858722438.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...