Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , Nie mogę wejść na stronkę www.bot-cave.net juz od okolo 3 dni , i to samo nie moge zalogowac sie na bota , u wszystkich innych jest normalnie , wszystko w kompie jest raczej na 100% dobrze i pare osób mi powiedzialo ze moglem dostac bana na ich stronie , istnieje takie cos jak ban na bot-cave stronie i ze nie moge sie zalogować na bota ??? jesli tak to na ile ? czekam juz 3 dni i dalej to samo , nawet format kompa nic nie dal ... :/

Opublikowano

taa, format na wszystko pomoze.

Spróbuj wejsc przez proxy :P

Jak wejdzie to masz zablokowane ip, jak nie to ogólnie coś masz zablokowane. Jeśli dostałbyś bana został byś otym poinformowany.

76561198001815076.png
Opublikowano

#UP

Po co mu ZiomQ link do download skoro ^^

i to samo nie moge zalogowac sie na bota

Raczej bana nie dostałeś, coś ci na 100% blokuje. Tak jak mówili Up raczej jak byś dostał bana na ip to by cię poinformowali!

Opublikowano

tak , strona mi sie wcale nie chce odpalic i przez proxy tez nie dziala ;( .... wiec co to moze jeszcze byc

Opublikowano

Zadzwoń do dostawcy neta, że coś Ci daną stronkę blokuję :). Powinni pomóc.

16.04.2010r - 666 postów :-).

Opublikowano

Masz może włączoną kartę loopback? Bo pamiętam kiedyś za czasów jak jeszcze crackowali sbota, że jak loopback był włączony to na stronę sbota nie można było wejść (biała strona po prostu ukazywała się).

Opublikowano

Firewall'a tez ustaw odpowiednio. Ja ze swoim mam duzo zabawy i blokował mi pare gier. ( uzywam Outposta i bardzo mi miesza dlatego przy sbocie go wylaczam calkowicie)