Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Powrót prefiksów w dzile League of Legends

PanPrezesLiper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem za tym żeby ponownie przywrócić prefiksy w dziale, uważam że z ich braku zaczął robić się straszny burdel. Kiedyś wystarczyło wejść w dział, przejechać trochę w dół i było widać... np. [info] Nowe skiny z okazji Festynu Księżyca 2014, a teraz? Teraz trzeba czytać nazwy wszystkich tematów i dochodzić do informacji, którą chcemy pozyskać przez długi czas. Dotyczy to również problemów jak i pytań. Łatwiej sprawdzić z czym związany jest temat po przez przeczytanie prefiksu, niż całej nazwy tematu...

Opublikowano

Ja byłbym bardziej za tym, aby wrócił prefiks [info]. Dzięki temu użytkowników nie ominęłaby żadna informacja w dziale.

Dokładnie, u mnie jest ta sama sytuacja ;)

Opublikowano

Tym tematem nic nie zdziałasz. Mi tak samo utrudnia to korzystanie z forum. Nie wiem czemu, ale nawet w dziale tutoriali, gdzie był tylko 1 perfix, gorzej mi się patrzy na listę tematów.

Jestem na tak, aby przywrócono perfixy tak jak było na całym forum.

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Moim zdaniem prefix'y ułatwiają pracę, ale ja ich nie ściągałem. Macie odpowiednie działy w których możecie poprosić o ich powrót (Mod i Kid). Dalsza rozmowa nie ma sensu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...