Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

IPhone 5c

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Myślicie że opłaca się kupić ten "budżetowy" model? Bo od jakiegoś czasu zastanawiam się nad przejściem na ios ale nie mam pewności już się strasznie zawiodłem Androidem teraz mam Lumię ale chciałem sprawdzić telefony od Apple. Myślicie że warto?

*Fajna sygnatura*

Opublikowano

Warto , warto polecam, jak ci się podoba to bierz 5c , bo mi na przykład 5c się nie podoba ze względu na tylną część obudowy, i wolał bym już kupić 5/5s , co do wydajnośći (5c/5s) to niewiele się  od siebię różnią 

Opublikowano

Posiadam teraz iphone 5c blue 32gb i powiem wam szczerze ze ten "plasticzek" to kawal dobrego telefonu ! możecie nie wierzyć ale z ok 3 metrów mi spadł jak bylem na paletach musiałem zdjęcia robić z góry i się zachwiałem miałem do wyboru albo leci telefon albo ja :) no i telefon poleciał .. schodząc po niego bylem przekonany  ze bd już do wyjebania .. jednak tak nie było ! tylko górna cześć ekranu pękła ! :) wszystko nadal działa :) polecam telefonik będziesz zadowolony oraz parametrami nie liczy sie zbytnio od 5  :) 

891211407265765932522.png

Asus Motherboard H81M-E

Intel Core i5-4690,s1150

Corsair Vergeance 1x8GB DDR3 x2 = 16GB

Cooler Master G650M Modular

Corsair Hydro H110

Asus NVIDIA GeForce GTX 770 DCII OC 2GB GDDR5

Creative Sound Blaster Z

Western digital blue 500gb 3.5'' 7200RPM

Samsung 840 EVO 500GB

Opublikowano

To taka piątka z troszkę tandetniejszą obudową, czyli owszem opłaca się, ponieważ iP5 dalej się świetnie spisuje jeśli odpowiada Ci ekosystem Apple.

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A nie lepiej kupic 5 ? Podobne parametry i nie ma przynajmniej tego plastikowego tylu,chyba,że ten tył ci sie podoba bo samymi parametrami to wielkiego skoku nad 5 nie ma.

Opublikowano

IPhone 5 (ten starszy) jest nawet tańszy od 5C + oferuje lepszą obudowę i można zostać przy IOS 6, który osobiście bardziej preferuję od 7.

Opublikowano

Mnie osobiście się nie podoba obudowa w iPhone 5, dlatego zdecydowałem się na 5C. W najbliższym czasie będę posiadaczem i postaram się napisać trochę w temacie co sądzę o telefonie! :)

Oglądałem bardzo dużo filmów na YT z 5C i o dziwo większość chwalili obudowę tego modelu. Mnie się zdecydowanie podoba plastikowy zaokrąglony iPhone 5C niż taki kanciasty iPhone 5.

1367996595-U582588.png

Opublikowano

Mi podobają się oba plastik mi nie przeszkadza (miałem kiedyś Szajsunga to dopiero jest tandeta!) ale zastanawia mnie cena bo wyjdzie iPhone 6 potem 6s/c i za kilka miesięcy możliwe że będzie się zacinał. Jeżeli chodzi o ios to nie ma problemu z przesiadką bo przepisać kilka kontaktów to 2 min. a resztę zrobi Facebook tylko zastanawia mnie cena :D Apple mogłoby zrobić coś takiego że jak kupuję IPhone'a to na kolejnego mam jakąś zniżkę.

*Fajna sygnatura*

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...