Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki do 235zł

d0wid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , mam problem bo chciałbym sobie kupić jakieś fajne słuchawki do gier i w miare dobre do muzyki ale nie wiem co kupić

Moglibyscie podać pare linków do jakiś fajnych słuchawek ? :P

Opublikowano

Ja Ci powiem, że kupiłem sobie w MediaMarkt takie za 30 zł (:D) i działają super. Mam już je chyba 3 lata i się nie psują. Dzwięki super, wszystko słyszę. Firma to A4Tech. A jak gram w strzelanki to często jest tak, że ja słyszę jak ktoś chodzi, a moi kumple z droższymi zestawami nie ;)

Opublikowano

Mam zamiar kupić Steel series siberia v2

Opłaca się za taką cene kupić te słuchawki?

Kosztują od 200 zł do 230

Opublikowano

Ja bym się wstrzymał do uzbierania w sumie 300-350zł i kupił Trittony AX180 lub Razer Kraken. Sam mam krakenki i jestem zajebiście zadowolony.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Jak ^UP

Możesz też Razer Electry są bardzien wygodniejsze , ale ich mikrofon jest strasznie słaby.  Ale Electry wygrywają z krakenami pod względem dźwięków

18706.png

12012395664c93b46ec7f29.jpg

Jeśli pomogłem, daj "+" ;D

Opublikowano

Dzięki za opinie pomyślę o tych razerach jak cos :P

Ale znów mam problem bo mój kolega ma steelseries sibeira v2 słuchawki i mówi że są mega wygodne dobre do gier dobry bass a ostatnio naczytałem sie że razer to przereklamowane gówno więc nie wiem co mam robić :/

Opublikowano

Oryginalne siberie nie kosztują 200 zł tylko znacznie więcej.

Jeśli musi to być headset sprawdź Superluxy HMC631 lub AKG GHS1, w innym wypadku może Shure SRH240 lub Creative Aurvana Live czy Superlux HD681 Evo

Opublikowano

Po pierwsze napisz jaka karta dźwiękowa, czy zintegrowana czy nie.

Po drugie jeśli chcesz kupić słuchawki tylko dla znaczka i firmy to wybierz cokolwiek. Bo obojętnie czy będzie to razer, creative, steel series czy jeszcze coś innego "dla graczy".

A jeśli jednak chciał byś coś lepszego to wybierz:

Superlux hd 668b, creative aurvana live, Superlux HMC 631 lub AKG GHS 1.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...