Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Strona do rankingu graczy danymi championami

david971

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Mam prośbę mógłby ktoś podczepić pod tym postem linka ze stronką na której mógłbym się dowiedzieć który jestem np ; Zedem na serverze EUNE kierująć się procentem wygranych bo na lolkingu niestety jest ten ranking oparty na zagranych gier danym championem . ;3 Pamiętam jak Phantomlord wrzucił raz taką stronkę której szukam ale niestety nie pamiętam już linku ..

Opublikowano

Umiesz czytać ze zrozumieniem  Ja szukam stronkę na której ranking graczy jest oparty na % WIN danych championem a ty mi podałeś tyle ile zagrasz gier tym wyżej jesteś -,- Btw. podałes mi stronki który ranking wskazuje tylko + Diamond

Opublikowano

@UP To nie pokazuje rank ile zagrasz tym wyżej tylko zupełnie innej zasadzie....i da się sprawdzić innych ranking...wystarczy zobaczyć jakim masz skill score danym champem i lecisz w topce aż do Twojego skill score i masz...trochę logiki

Opublikowano

Ta strona nie jest bez sensu , ponieważ oprócz win ratio uwzględnia także  staty , dywizje gracza i ilość zagranych meczy.

ilw1.jpg

All Bad things must come to an end.

Opublikowano

Wchodzi na stronkę 

http://www.lolskill.net/top

i sprawdzasz, na jakim czampion chcesz.

no tylko problem w tym, że nawet nie wiadomo jak ich system ocenia skill gracza i dodatkowo musisz wyszukać profil danej osoby przynajmniej raz, aby została umieszczona na liście, więc nie pokazuje wszystkich osób z serwera 

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...