Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bokura ga Ita

-Vasto-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bokura ga Ita

1391685555-U275536.jpg

Krótki opis:

Na pierwszy rzut oka kolejna szkolna komedia romantyczna. Na drugi – jedna z bardziej wiarygodnych i wciągających historii miłosnych, jakie może zaproponować anime.

Gatunki: Dramat, Okruchy zycia, Romans, Shoujo Typ serii: TV
Ilość odcinków: 26
Rok wydania: 2006

Kilka słów ode mnie:

Moim skromnym zdaniem jest to jeden z najlepszych romansów jaki oglądałem. Sam romans jest tutaj znacząco rozbudowany wręcz mógłbym powiedzieć że takiej ilości pocałunków/łez/przytulania się nie znajdziecie nigdzie indziej więc fani na pewno się ucieszą. Jedyny minus który jest zauważalny przez część ludzi to dosyć oryginalna kreska która nie każdemu się podoba jednak ja nie miałem żadnych przeciwstawień.

Jako iż jest to romans i jeszcze na tym poziomie swojego gatunku aż żal było nie dać 10/10 które zdecydowanie mu się należy mimo że czasem może wydać się przeciągany lub nudnawy.

Obejrzeć można na:

http://www.anime-shinden.info/4401-bokura-ga-ita.html

NJxbd4x.png

Opublikowano

Bardzo przyjemne, wzruszające anime. Oglądałam je bardzo dawno temu, kilka nawet lat temu. Ogólnie tytuł jest raczej dla miłośników romansów i dramatów. Inni nie doszukają się niczego sensownego w tym anime.

Ogólnie polecam również drame o tym samym tytule. Trochę informacji w niej nie zostało zawartych, ale za to idealnie pokazuje rozterki i problemy życiowe głównego bohatera:

http://love-drama.pl/bylismy_tam
Opublikowano

Bardzo dobre anime, plus kreska jest bardzo oryginalna. 

Jak dobrze pamiętam obejrzane w niecałe 2 dni ;).

POLECAM! (ale only fanom Shoujo i romansów)

mirajane_tag_by_raaims-d4f56kb.png

Komp:

Procesor: i5-4670k , Karta: Asus GTX 780 Ti , Płyta: ASRock H97 Perf. Cooler CPU: Raijintek NEMESIS

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Na początku na prawdę było ciekawie i bardzo przyjemnie się oglądało. Gdzieś tak za połową do przedostatniego odcinka niestety troszeczkę wiało nudą, jednak sam ostatnio odcinek niesamowicie mi się podobał :D. Do kreski się przyzwyczaiłem i jest całkiem spoko ale zawsze drażnił mnie brak jednego oka:

k65uvc.jpg

nwtohh.jpg

Ogólnie całość oceniam na 9/10 :)

Opublikowano

Kreska nie zachęcała mnie, ale... Po przełamaniu się i obejrzeniu tego Anime, spodobała mi się kreska .__.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...