Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zagrał byś na takim serverze?

Ankieta dotycząca servera.  

11 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrał byś na takim serverze?

• Tak.
      4
    • Nie.
      4
    • Może.
      3
  2. 2. Który mod?

• Alien vs Predato
      3
    • Thaumcraft 4
      0
    • Oba
      4
    • Bez modów!
      4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam do was takie małe pytanko czy byście zagrali na takim serverze.

Pluginy + mody

Sky Block

Survival + frakcje

Jakieś mini gry

Oraz jeśli będziecie chcieli to jeszcze jakiś fajny HARDCOR

Głosujcie w ankiecie.

A co do modów to ich dużo nie będzie i raczej tylko na survivalu.

Chodzi mi o moda Alien vs Predato  oraz  Thaumcraft 4

Głosujcie który byście chcieli albo może oba?

xD

Opublikowano

Mam pytanie, to ma być server, czy servery? Bo skyblock i survival + frakcje, oraz hardcore, to 3 różne typy.

Zależy jakie mody, to może na skyblocku bym pograł.

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Mam pytanie, to ma być server, czy servery? Bo skyblock i survival + frakcje, oraz hardcore, to 3 różne typy.

Zależy jakie mody, to może na skyblocku bym pograł.

Server. Wchodzisz na serva i potem do portali

xD

Opublikowano

Tak, chętnie bym zagrał, projekt zapowiada się ciekawie. :-)

Opublikowano

Tak, chętnie bym zagrał, projekt zapowiada się ciekawie. :-)

Projekt zapowiada się bardzo ciekawie ale od 17.30 mam małe problemy z internetem i prace mogą trwać przez to dłużej.

xD

Opublikowano

Nie lubię modów na serwerze, tak więc nope. nie zagram.

Wiesz że jest ankieta, możesz zagłosować żeby nie dodawać modów. Ale jeśli nie to nie :(

xD

Opublikowano

Radze zrobić tak , Bez takich mega dodatków Tylko SV + Gildie bo większość osób grała w minecraft a teraz to większość mówi że minecraft to gówno zrobiłbym taki serwer np, 25 pluginów niektórym minecraft nie działa z takimi dodatkami i modami więc Dobry Serwer Spawn Nie Taki Wielki Bo Ktoś Będzie Szedł 5 Godzin żeby Wyjść ze spawna nie radze takiego czegoś :/ słabo Enchanty Max do Protection 2 i sharpnees 3 fire aspect 1

Opublikowano

Radze zrobić tak , Bez takich mega dodatków Tylko SV + Gildie bo większość osób grała w minecraft a teraz to większość mówi że minecraft to gówno zrobiłbym taki serwer np, 25 pluginów niektórym minecraft nie działa z takimi dodatkami i modami więc Dobry Serwer Spawn Nie Taki Wielki Bo Ktoś Będzie Szedł 5 Godzin żeby Wyjść ze spawna nie radze takiego czegoś :/ słabo Enchanty Max do Protection 2 i sharpnees 3 fire aspect 1

Wiem że minecraft nie każdemu działa z dodatkami, dlatego zrobiłem ankietę. Z tego też powodu dałem tylko 2 mody, które by urozmaiciły przygodę z minecraft. I o wszelkich zmianach dotyczących servera będę pisał tu.

xD

Opublikowano

Survival + Gildie na paczce modów Hexxit . Grałem na takim serwerze , bodajże 100 slotów i codziennie było min. 60/100 . Pamięta może ktoś ten serwer ? ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...