Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Auto Carry Plugin Riven

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli próbowałeś wszystkiego to jak mamy ci pomóc? 

Jeżeli pomogłem daj "Lubię To" i 5 na profilu :)

Opublikowano

Daje 100zł że typ zamiast zmienić format na lua dopisał na końcu tylko .lua :O

SAC wrzucasz do scripts > plugin wklejasz do Common o nazwie "SidasAutoCarryPlugin - nazwaPostaci" W FORMACIE LUA!!! Jeśli masz ukryte formaty plików to dopisanie na końcu lua nic ci nie da...

Opublikowano

Hej, mam ten sam problem (ze skryptem na Singeda). Zrobiłem ten plik w formacie lua (pisze, że jest plik lua), wklejam do Commons i AutoCarryPlugins. Próbowałem wklejać tylko do Common/ACP i nie działało. To tylko ten skrypt jest jakiś lewy, może wina BoLa, czy moja?

Opublikowano

Hej, mam ten sam problem (ze skryptem na Singeda). Zrobiłem ten plik w formacie lua (pisze, że jest plik lua), wklejam do Commons i AutoCarryPlugins. Próbowałem wklejać tylko do Common/ACP i nie działało. To tylko ten skrypt jest jakiś lewy, może wina BoLa, czy moja?

ja mam tak. Nie wkelejaj do żadnego pliku "AutoCarryPlugins" tylko do Common. Musi działać

168h4l1.png

2ex0sgm.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...