Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Program lolclient.exe przestał działać

HEKSON6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Mam problem . Gdy na lolu wchodzę w swój lub czyjś profil . Wyskakuje mi komunikat że ,, Program LolClient.exe przestał działać '' Zauważyłem ten problem po wgraniu MK Jogo .

Ale gdy odpalam czystego klienta (Bez MK) to też tak mam . Przeczytałem gdzieś na forum że trzeba zatrzymać Pomoc IP . Tak też zrobiłem , lecz to dało mi jedynie tyle że mogłem wejść na chwilę

w profil a gra i tak crashowała .Proszę o POMOC . Dozucam ss błedu .Dodam jeszcze że instalowałem wczoraj najnowszy Adobe AIR.

post-791636-0-91657500-1391664114_thumb.png

Opublikowano

Miałem tak samo i odpaliłem klienta z folderu gdzie jest zainstalowana gra :) tylko nie tego zwykłego klienta tylko lol.launcher.admin (cos takiego) z dopiską admin :D

DAJE LIKE ZA POMOC ! A TY ?

Opublikowano

Uszanowanko ja bym się tak dołączył bo mam taki sam problem ale mi nie pomógł sposób wyżej wymieniony. Macie coś innego?

Opublikowano

Uszanowanko ja bym się tak dołączył bo mam taki sam problem ale mi nie pomógł sposób wyżej wymieniony. Macie coś innego?

Widoczenie MK Jogo (jakiś kod) komplikuje się z odnośnikami z lola (profile/runy). Spróbuj bez MK Jogo. Spróbuj także odpalić grę jako administrator.

8372383248.png
Opublikowano

Bardzo możliwe ze to w szystko przez mk jogo. google powiedziało jeszcze ze możliwe to jest przez lol replay ale to juz odinstalowałem i jest ciągle tak samo. Mk jogo usunę później.

Opublikowano

Bardzo możliwe ze to w szystko przez mk jogo. google powiedziało jeszcze ze możliwe to jest przez lol replay ale to juz odinstalowałem i jest ciągle tak samo. Mk jogo usunę później.

Nieaktualizowane wersje MK Jogo z najnowszą wersją League of Legends może być 100% czynnikiem występujących błędów z LoL'em. 

8372383248.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...