Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja o misjach społecznościowych

CrossplaneR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co sądzicie o tych misjach? Póki co pojawiła się jedna. Według mnie 10 milionów nieśmiertelników za zabicia kosą w zamian za jeden złoty pakiet bojowy to lekki żart, mogli się bardziej postarać i wynagrodzić jakoś błędy widniejące po aktualizacji. Dobrą wiadomością jest to, że te 10 milionów zabić sumują się w jedno od wszystkich graczy, więc może jest to do zrealizowania.

Opublikowano

Misja sama w sobie jest do zrealizowania, jeśli gracze będą starali się zabijać z noża. Jednak taka rekompensata za grę, która ma więcej dziur niż polskie drogi, jest śmieszna. Póki co minęły 3 dni i 2 godziny a mamy 55% zebranych nieśmiertelników. 

Małym minusem jest to, że knife only jest tutaj lekko mówiąc... niegrywalny jak dla mnie. To co było w 3 części było o wiele lepsze i jeżeli by tak zostało, to te 2 tysiące czy ileś by ode mnie wskoczyło, a że jest jak jest, to tylko 15-20, bo jak wchodzę na takie serwery, to mnie krew zalewa. Jednak podczas normalnej gry dosyć łatwo kogoś zanożować, ale tu też minus, że sam system knife attack'u jest zrąbany, więc nawet przy zabijaniu z noża, można samemu zginąć z noża z powodu "przerw pomiędzy animacjami".

Może przełamie się kiedyś i pójdę na takie serwery, ale to nie na trzeźwo i bez ruskich :D.

Opublikowano

Mi taka inicjatywa sie podoba lecz zeby takie eventy byly co jakis czas aktualizowane tzn. za tydzien zabicie z czegos innego z def'a ,granatow czy cos takiego bo jak kosy to wpada podczas gry. Tylko zeby nie porzucili tego projektu :p

I zeby im wiecej pomozemy w misjach spolecznosciowyc tym wiecej dostajemy nagrod. Np. 1000 kos i jeden zloty pakiet wiecej itd. :p

Piteraskwiat.png

Opublikowano

Misja ok, tylko troszkę lipna nagroda... tylko jeden złoty battlepack. Mogliby chociaż dać ze 2 lub 3, albo jakiś kamuflaż dostępny dotąd tylko dla DICE.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...