Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Duo z silverem problem

Adriano™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chce zagrać duo z kolegą (ma on Srebro I) a ja jestem unraked (mam 2 z 10) i nie dobiera nam przeciwników czekałem w kolejce dwukrotnie po ponad 5 min i nic. co zrobic aby grac duo z nim?

Opublikowano

grałem z kolegą z silver5 to czekaliśmy ponad 30 minut na dobranie przeciwników, więc nie ma się czym zrażać

Opublikowano

Ja z kolegą czekam ok. 7-12 minut. On jest w Gold V, ja unranked.

Jeśli masz jakiś problem z Plugin'em/Skryptem do MineCraft'a to pisz na PW/Skype/GG, lub inny komunikator podany w profilu. Pomagam za darmo.

Pracuję na zlecenia. Do stałej pracy bardzo ciężko mnie namówić. ^^

Przepiszę Skrypt na Plugin! W większości przypadków za darmo.

Opublikowano

A my mając z kolegą identyczne mmr (tyle samo dostajemy, tracimy, zawsze jesteśmy po sobie w matchmakingu, czy tu na górze czy na dole), tą samą liczbę lp w tej samej dywizji, czekamy średnio 5-10 minut, więc tu nawet nie robi różnica dywizji. Generalnie jeśli grasz duo z goldem będąc unrankedem, to dobierze wam średnio przeciwników ze środka między waszym mmr, także pewnie silver. Matchmaker tu problemów nie ma. Problemem jest tylko brak ludzi z akurat wymaganym mmr ^^

LoL Platinum noob | osu! #39k | http://youtube.com/user/DelterYT

Opublikowano

Może powiedz w jakiej dywizji byłeś w 3 sezonie. Jeśli byłeś platyna+ to proszę cie w imieniu innych graczy. Nie wybijaj kolegi ze srebra skoro sam nie potrafi wyjść wybijesz go wyżej a on będzie psuł grę innym bo jego poziom nie będzie odpowiadał faktycznej lidze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...