Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lockerz

turek0092

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie.

Zapraszam do serwisu mam już dość tej strony - jest to bardzo dobry serwis gwarantujacy atrakcyjne nagrody.

Program oferuje wiele mozliwości zarobku punktów, które potem są wymienaine na rzeczowe nagrody lub kase na PayPal.

W przypadku serwisu lockerz o nagrody wcale nie jest trudno, oto za co dostajemy punkty:

1. Za zarejestrowanie się możemy "złapać" w mini grze ok 20PTZ (PTZ - waluta lookerz)

2. Za zalogowanie się na stronie codziennie dostajemy 2PTZ

3. Za ankietę/pytanie dostajemy od 2PTZ do 10 PTZ

4. Za zaproszenie użytkownika 2PTZ

5. Za 20 zaproszonych - przez rok wszystkie PTZ liczone podwójnie

0.jpg

Jakie nagrody:

Nagrody zaczynają się od 35PTZ (folia ochronna do ipod'a) a kończą na 3000PTZ (TV 42")

Najciekawsze nagrody to:

1. Pendrivy 2gb (różne ciekawe design'y - opaska, pizza...) za 40PTZ

2. Gry - nowości na PC XBOX360 i PS3 za 100PTZ

3. Ipod'y: Shuffle 150PTZ itd.

4. Drobiazgi dla dziewczyn

6gzn0x.jpg

Darmowe Zaproszenia Tylko U Mnie Napisz Na GG

1597281

BADZ WEJDZ NA STR :

Darmowe Zaproszenia !!(CLICK ME)

Opublikowano

Dosyć tych reklam - administracja powinna zrobić z tym porządek bo to jest jak zaraza!!!

... jestem jaki jestem - piszę jak piszę - mam gdzieś 5* - nie lubisz mnie to twój problem - jesteś nieudacznikiem wyżyj się i daj mi negatywa ...

GM cieszysz się z 5% - najpierw przeczytaj czym jest spam a potem nagradzaj bucu jeden

Opublikowano

Jesteś 5161542156 osobą tym forum która reklamuje to gówno. Masz duże szanse ze złapiesz jakieś darmowe zapro. Good Luck!

76561198001815076.png
Opublikowano

Strona do dupy. Jedno wielkie oszustwo. Od 3 dni wchodzę, nie dostaje za to PTZ. Chce odpowiedziec na pytanie dnia, nie ma pytania. Nawet minigierki nie bylo jak sie zarejestrowalem.

9iw8bp.jpg
Opublikowano

Musicie napisać do supportu, że macie taki a nie inny problem. MI po tygodniu od napisania "odblokowali" konto bo nie mogłem nic robić, nie dostawałem punktów za logowania ani pytania.

Później z kolei musiałem do nich napisać, żeby mi punkty przywrócili bo miałem zero... Ale po ok. 4dniach je odzyskałem.

368216.png

Opublikowano

proponuje aby każdy nowy temat zawierający słowo LOCKERZ musiał być zaakceptowany przez administracje przed pojawieniem się na forum..

\m/ \m/

GG: 9261310

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...