Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ostroch nerd, WKURW Na maxa +18 ranked. [ Ryje banie ]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zobaczyłem tylko jak napisałeś "IT'S MY FRIENDS" o Twoim koledze z duo i wyszedłem.

Nie polecam używać angielskiego jak nie potrafisz

Opublikowano

Chryste, ile razy musiałem przyciszać głośniki, bo doznałem jakiegoś ryku. Zbyt dużo przeklinania, nie dla mnie takie coś. Bardzo źle się to ogląda, wybacz..

8372383248.png
Opublikowano

"Masz ded szmato jebana" przewinąłem do dowolnego momentu na jaki trafiłem. To jest nie do obejrzenia z tyloma przekleństwami. Nie będziesz fajny jak Isamu..

Opublikowano

Dziękuje za hejty, angl. dobrze nie znam bo uczę się tylko niemca od podstawówki także nie edukuję się w j.angl.

Jestem sobą, nie porównuje się do kogoś. Mieszkam sam, mam 18lat.

Opublikowano

Zobaczyłem tylko jak napisałeś "IT'S MY FRIENDS" o Twoim koledze z duo i wyszedłem.

Nie polecam używać angielskiego jak nie potrafisz

He is my friend, It's my friend to i to jest poprawnie.

Opublikowano

+18 bo duzo przeklinasz? 

Nie ogladam, zero emocji, dziaciak, który był sam w domu i przeklinał...

Napisał to 17 letni DOROSŁY, mam 18 lat i sam się utrzymuję Ty zapewne jeszcze przy cycu mamy siedzisz i prosisz o 2zł na cole od rodziców.

Sory ale taka prawda, jeżeli sam nie jesteś dorosły, nie pisz " Dzieciak " bo sam nim jesteś i w tym o to sposobie robisz z siebie kretyna.

Ile masz lat? Bo angielski na poziomie podstawówki. Podobnie jak rozwój umysłowy.  -.-

Danke, jak wspomniałem uczę się tylko niemieckiego a co do " Rozwoju " jestem na etapie studiów, pozdrów matke i ojca robola co tyrają za kafla miesięcznie.

Opublikowano

@top mniej przekleństw następnym razem to może lepiej wyjdzie

"Masz ded szmato jebana" przewinąłem do dowolnego momentu na jaki trafiłem. To jest nie do obejrzenia z tyloma przekleństwami. Nie będziesz fajny jak Isamu..

Hahaha a od kiedy Isamu jest fajny? Jak by był to na pewno miał by więcej subów

Opublikowano

@top mniej przekleństw następnym razem to może lepiej wyjdzie

Hahaha a od kiedy Isamu jest fajny? Jak by był to na pewno miał by więcej subów

Może dla niego jest fajny? A 215tyś widzów to mało?

Opublikowano

Napisał to 17 letni DOROSŁY, mam 18 lat i sam się utrzymuję Ty zapewne jeszcze przy cycu mamy siedzisz i prosisz o 2zł na cole od rodziców.

Sory ale taka prawda, jeżeli sam nie jesteś dorosły, nie pisz " Dzieciak " bo sam nim jesteś i w tym o to sposobie robisz z siebie kretyna.

Danke, jak wspomniałem uczę się tylko niemieckiego a co do " Rozwoju " jestem na etapie studiów, pozdrów matke i ojca robola co tyrają za kafla miesięcznie.

Pewnie tak :)

Szkoda, że poznałem smak pracy jakieś 4 lata temu i nie, nie proszę rodziców o 2zł :)

Na bank jesteś zbuntowanym dziciakiem, który jeszcze się uczy, sam się utrzymuje ze streamów i youtuba x)

w83od2.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...