Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z kontem

_-Snou-_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

KIEDYS JAK WCHodzilem na moje konto i support to tam po lewej stronie jak byly opcje to cos klikanem i byl moj ticket z danymi , teraz nie wiem gdzie to sie znajduje, wie ktos gdzie to jest? 

-__Q-Q__-.png

Opublikowano

Logujesz się na stronce CA. U góry masz "support". Potem na lewo masz " Customer support".

I tam jest przywitanie w kilku językach, poszukaj polskiego i tam będzie pisało:

Jeżeli nie pamiętasz danych swojego konta lub masz problem z hasłem, skontaktuj się z nami naciskając przycisk Odzyskanie danych konta.

I klikasz na ten przycisk "odzyskiwanie danych konta"

Albo nie klikasz na ten guzik, tylko na lewo masz odzyskiwanie konta, zgłoszenia itp.

Aha, nie przeczytałem uważnie twojej wypowiedzi. Na lewo masz "pokaż zgłoszenie"

Opublikowano

Jak wejdziesz na link poniżej to najpierw się zaloguj a potem po lewej masz "View Tickets" kliknij w to.

Potem będziesz miał na dolnej połowie strony rubrykę "Send Ticket List To Email" powinieneś mieć tam już wpisany swój email. A jak nie to wpisz email taki przez jaki wysyłałeś tickety bo inaczej będzie pisało ze nie ma ticketów dla tego e-maila i kliknij przycisk "Send Tickets" prześlą Ci wszystkie tickety co do nich wysłałeś ;)

http://support.combatarms.nexoneu.com/Main/Default.aspx

fqlnmTh.png

Pomogłem? daj + ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...