Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ocena komputeta pod kątem najnowszych gier

men312

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka !

Chciałbym się dowiedzieć czy mój aktualny komputer jest dobry pod gry 2014 roku itd. ?

Karta: GTX 650 Ti

Processor: AMD Athlon II X4 645 (3,1 GhZ)

Ram: 4 Gb (DDR2)

System: Windows 7 (64bit)

Z góry dzięki za odpowiedzi :D

Opublikowano

Na low spokojnie pograsz w te najnowsze gry. Można nawet się pokusić o średnie :)

A żeby na jakiś wysokich było czy coś ? Pytam o to bo mam BF4 który mi się zacina nawet na LOW i nie idzie grać. W kampanię jeszcze jakoś ale o multi mogę pomarzyć :/

Opublikowano

A żeby na jakiś wysokich było czy coś ? Pytam o to bo mam BF4 który mi się zacina nawet na LOW i nie idzie grać. W kampanię jeszcze jakoś ale o multi mogę pomarzyć :/

"Zacina się" czyli ?

Jaki masz ~średni FPS ?

Opublikowano

"Zacina się" czyli ?

Jaki masz ~średni FPS ?

Mam na multiplayer z około 40/50 FPS i co 3 sek. dropy do 12 czasami. Na prawie każdej mapie tak jest oprócz Linia Kolejowa Golmund i trochę Operacja Blokada.

Podaj cały twój sprzęt chodzi mi jeszcze o Płyte główną, zasilacz ?

Płyta główna to GA-M56S-S3 a zasilacz mam PROCOMP 450W (chyba taki)

Opublikowano

Zły to sprzęt nie jest. Nie wiem. Może masz jakieś programy, gry których nie używasz?
Nie masz wirusa?
Różnie sie dzieje z kompami. Ale może to też być wina procesora AMD pobiera więcej prądu i bardziej się grzeje niż np. Intel Core i3/i5/i7

Opublikowano

Mam na multiplayer z około 40/50 FPS i co 3 sek. dropy do 12 czasami. Na prawie każdej mapie tak jest oprócz Linia Kolejowa Golmund i trochę Operacja Blokada.

Płyta główna to GA-M56S-S3 a zasilacz mam PROCOMP 450W (chyba taki)

Przeczyść dysk twardy i zrób defragmentacje. Powinno w jakimś stopniu pomóc.

Opublikowano

PC Dobry

Jak będziesz mieć około 1400 zł zmień sobie płyte główną daj 8 gb ram i jakąś i5 i gry dobrze będą dzialać do 2015 na low/srednich :D

18706.png

12012395664c93b46ec7f29.jpg

Jeśli pomogłem, daj "+" ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...