Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie NX Rezygnuje z WR?

Xenov

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ostatnio dowiedziałem się- - -> może to tylko plotki że zarządzać WR znowu ma K2 bądź G1, ale ile w tym prawdy? Nie mogę znaleźć żadnego oficjalnego źródła ponieważ czytałem o tym na wr, było głośno dosyć przez chwile . Co o tym sądzicie, jeżeli to prawda to czy warrock zyska swój utracony blask? 

Opublikowano

Oficjalnej informacji nie było. Wątpię, że Nexon zrezygnuje. Robi na tej grze ogromny interes i dopóki gracze się nie otrząsną to ten interes będzie robiony, a gra będzie się psuła dalej. Wydaje mi się, że nawet jeśli Nexon zrezygnowałby z gry to te firmy raczej nie przejmą już tego. 

Opublikowano

NX nie może zrezygnować z WR'a. Podpisali kilkuletni kontrakt (chyba 3), więc jeszcze przez rok musza go mieć :D Wtedy się zobaczy co będzie dalej ...

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

A moim skromnym zdaniem to jednak cos musi byc poniewaz (nexon) wyprzedaje retaile na leb na szyje moze nie wprost ale sa te boxy z ktorych mozna wylosowac retaile i troche dla mnie temat jest dziwny lecz nie bedziemy pewni w 100% jesli nie zostanie podana ta informacja. Na ta chwile jednak wydaje mi sie ze nexon na trzepie kasy z graczy a potem jak bedzie widzial ze jednak zysk nie jest taki jak powinien to cos z tym moga zrobic. Dodac moge tylko to ze watpie w to aby znowu wr wzielo g1 |^^| pozdrawiam

xD---Kopi_ehxepsa.png

Opublikowano

Jakby nexon mial sie pozbywac wr'a to oczywiscie za rok :D No i ceny pewnie beda duzo mniejsze jak wtedy bronie na 8th slot za czasow g1

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

A moim skromnym zdaniem to jednak cos musi byc poniewaz (nexon) wyprzedaje retaile na leb na szyje moze nie wprost ale sa te boxy z ktorych mozna wylosowac retaile i troche dla mnie temat jest dziwny lecz nie bedziemy pewni w 100% jesli nie zostanie podana ta informacja. Na ta chwile jednak wydaje mi sie ze nexon na trzepie kasy z graczy a potem jak bedzie widzial ze jednak zysk nie jest taki jak powinien to cos z tym moga zrobic. Dodac moge tylko to ze watpie w to aby znowu wr wzielo g1 |^^| pozdrawiam

Wyprzedaje, bo jest zachłanny na hajs. To samo jest w CA. Wycofali wszystkie bronie na perma, bo za mało trzaskali hajsu z NEXON'ków. 

Tutaj tylko i wyłącznie chodzi o hajsik 

9368_gold.png

Opublikowano

Dużo siedziałem w tym temacie, popytałem kilku chłopaków z wr, też pytałem na innych PL forach, NX podpisał kontrakt który ma wygasnąć w roku 2014 . Gdy kontrakt zacznie gasnąć,zostaną otwarte ( Coś typu przetargi ) na których będą firmy w tym g1 oraz k2. Wiadomo kto da więcej wygra... Zostaje tylko czekać na informacje, miejmy nadzieje że gdy g1 bądź k2 dostanie znowu we władanie warrocka,gra znowu zyska masę graczy i skończy się ta komercha "_"  

Opublikowano

Dużo siedziałem w tym temacie, popytałem kilku chłopaków z wr, też pytałem na innych PL forach, NX podpisał kontrakt który ma wygasnąć w roku 2014 . Gdy kontrakt zacznie gasnąć,zostaną otwarte ( Coś typu przetargi ) na których będą firmy w tym g1 oraz k2. Wiadomo kto da więcej wygra... Zostaje tylko czekać na informacje, miejmy nadzieje że gdy g1 bądź k2 dostanie znowu we władanie warrocka,gra znowu zyska masę graczy i skończy się ta komercha "_"  

Tego nigdy nie wiadomo, a jeśli rzeczywiście taki hajs zarabia na tym Nexon to nie sądzę by chcieli się tego pozbyć.

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Być może pozbyć nie ,są to ludzie dla których nie liczą się gracze a hajs jaki z tego mają... Ale jeżeli faktycznie mają być te przetargi,ponieważ kończy im się kontrakt z WarRockiem,to nie mają nic do gadania za bardzo... Jedyne co im (Jeżeli to prawda) zostanie to wzięcie udziału w przetargach i podjęcie próby "wygrania" 

Opublikowano

Ale nie ma pewnosci co do twoich slow, takie troszke info z..... Lecz po tym co sie dzieje jednak moze to byc prawda ze nx juz nie bedzie prowadzil warrocka a jesli mozesz to po prosze od Ciebie zrodlo informacji o tym przetargu i o konczeniu sie kontraktu nexona w 2014 r. Mozesz podac nawet na pw. :)

xD---Kopi_ehxepsa.png

Opublikowano

Ale nie ma pewnosci co do twoich slow, takie troszke info z..... Lecz po tym co sie dzieje jednak moze to byc prawda ze nx juz nie bedzie prowadzil warrocka a jesli mozesz to po prosze od Ciebie zrodlo informacji o tym przetargu i o konczeniu sie kontraktu nexona w 2014 r. Mozesz podac nawet na pw. :)

Dlatego jest to tylko dyskusja na ten temat.Obiecuje że podam wszystkie informacje od tych samych osób z którymi rozmawiałem,gdy tylko zechcą pisać o tym jeszcze raz na wr. A co do pw z innych for, wkleje jak będę na kompie :) 

Opublikowano

Witaj. Bzdury, żadnych przetargów nie ma ogłoszonych, jest kontrakt i tyle. Firmy K2 i G1? Przecież K2 to G1, G1 w europie a K2 korea itd.

Co do nexona? Nie wierzę, że będzie się chciał pozbyć tak dobrze prosperującego WarRock'a, jak można tylko zobaczyć na ich akcje:

52f4ee16650fb.png

Dzięki największym grom Nexon się dobrze trzyma :)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...