Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Melty map ładowanie

sotoran

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Odkąd zainstalowałem sobie celownik melty map to wot nie chce się ładowac... tzn gra. Jak to naprawić ? Musze mieć ten celownik

Opublikowano

Wydaje mi się, że masz wgrane 2 celowniki jednocześnie. Usuń wszystko modyfikacje i wgraj tylko ten celownik. 

Opublikowano

Jakie masz inne mody(może coś koliduje), jak instalowałeś(może zrobiłeś jakąś głupotę), czy masz aktualną wersję, reinstal celownika, download z innego źródła. Oto przykładowe rozwiązania tego problemu.

Opublikowano

Boże... Miałem jimbo ale wszystko usunąłem i zainstalowałem melty.. nie działało to przeinstalowałem melty i dalej nie działa.. a w chuj z tym ...

Opublikowano

Boże... Miałem jimbo ale wszystko usunąłem i zainstalowałem melty.. nie działało to przeinstalowałem melty i dalej nie działa.. a w chuj z tym ...

Usunąłeś wszystko z folderu Res_mods, wkleiłeś sam celownik i nie działa? Wyskakuje jakiś błąd, czy gra się po prostu wyłącza? Bez tej modyfikacji działa normalnie?

Opublikowano

To muszą się te mody gryźć. Wgrywaj po kolei:

Najpierw celownik i sprawdź czy działa - zrób kopię i wgraj kolejny mod, działa? To znów kopię i tak dopóki nie wgrasz wszystkich potrzebnych Ci modów lub nie wyskoczy jakiś błąd ;) Ja tak zawsze robię, gdy mam problem z jakimś modem. 

Opublikowano

Dobra , celownik działa.. do zamknięcia.. Koffam ten celownik tylko nie do końca ogarniam obliczenia tego grubego pancerza. 

Opublikowano

Dobra , celownik działa.. do zamknięcia.. Koffam ten celownik tylko nie do końca ogarniam obliczenia tego grubego pancerza. 

Jak masz z przodu np. 100mm i ustawisz się prosto to będzie pisać 100 i czym większy kąt tym grubszy pancerz i przeciwnik potrzebuje więcej penetracji, aby Cię przebić. Uczyłem Cię jak kątować, także nie powinienieś mieć z tym problemu ;)

Zamykam jak prosiłeś ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...