Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kradziez Dropu- Privy

Maxis1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak pamiętam był taki od banjo1 do tego jeszcze ten sposób z party z drugim kontem i śmigasz xD najlepiej ninją z bezszelestnym do red lasu szukać metinów albo na tysiaki no chyba że jesteś hardcorem to na ostatni poziom DT i czekaj na kogoś a później HAPSS i masz szkatułkę xD

"Różnica pomiędzy seksem i śmiercią polega na tym, że kiedy będziesz umierał, nikt nie będzie się śmiać z ciebie, że robisz to sam." Woody Allen

Choć blisko lecz wciąż tak daleko

33466.jpg

33467.jpg

28013.gif

Opublikowano

Ja wiem gdzie tylko mi chodzi o tego hacka, bo na moim serwie na 1 pietrze w dt jest smok i mozna cos pokrasc xDTylko prosze o link do tego hacka

Opublikowano
http://www.mpcforum.pl/topic/101026-multiversion-hack-by-banjo1-v391-nowosc/

Nie wiem czy o tego chodzi, ale prosze.

15308_23_06_09_3_28_22.png

Opublikowano

O ile mi wiadomo to nie ma auto pickup na priv Banjo1 3.90 ma pickup ale na pl jak wybierasz priv to tego nie ma

1323380503-U105431.png
Opublikowano

ale wyszedł taki od banjo1 to był chyba banjo1 pickup v1 czy jakoś tak a jak nie to najlepiej na epvp poszukać

"Różnica pomiędzy seksem i śmiercią polega na tym, że kiedy będziesz umierał, nikt nie będzie się śmiać z ciebie, że robisz to sam." Woody Allen

Choć blisko lecz wciąż tak daleko

33466.jpg

33467.jpg

28013.gif

Opublikowano

Dołączam się do tematu ...

Maxsis szukalem tego hacka ale jakies g**** mi wyskoczylo przetestuje jeszcze raz i dam znac ;p

9e3aa330973f.gif

-> Diwang2- Szaman "ProStak" 86lv+ <- głowny char ;p

Opublikowano

avg mi wykryl wirusa NIE SCIAGAC !!!! <_< <_< <_< <_< <_<

SDlongju - Woj 120 < Off

SDlongju - Sura 74 T T < Off

MMyt2 - Wojownik 88 < Off

LINK << Moja Dziewczyna Nago[/size]

DAJ - nic cie to nie kosztuje

Opublikowano

http://www.virustotal.com/pl/analisis/2d64b53ad2baa691d285ebd7ec9c01d144ac5cb53ac2375623d5f6e0abcbae80-1267104728

To jest skan tego wielkiego Multihacka od WojoDominxD 16/41 ....Na 100% Nie jest wirusem?Ja bym powiedział że na 61% nie jest wirusem ale skan mowi sam za siebie

@Temat

Byl taki temat i w temacie byl link do Multihack 5.0.Nie podam ci linka bo nie mam

Pozdro

images300.jpgPomogłem ?? to daj +sika
Opublikowano

nie ma mh na privy z auto pickupem -.- temat do zamkniecia, kiedys tez taki zakladalem ;D

gaara3jc4.jpg

vegetasygna.png

userbarc.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...