Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

<--Start reklamy
|
|
|
|
|
|

|
|
|
|

|

|

|

|

<--Koniec reklamy

Witajcie, mam do was pytanie.Otóż mam 40 slotów na serwer i jaki typ zrobić?

Mam autorskie skyrpty jak drop itp więc proszę o pomoc!

4 Gb ramu

Opublikowano

Radziłbym Tylko Survival+Frakcje , bo np. na taki PvP serwer pluginy 1gb ramu biorą , Minigames'y jeszce więcej , więc tylko pozostaje Ci Survival+Frakcje :)

DYM DYM KNF 4 ! <3 <3 <3 <3
KROK PO KROKU !

Opublikowano

Radziłbym Tylko Survival+Frakcje , bo np. na taki PvP serwer pluginy 1gb ramu biorą , Minigames'y jeszce więcej , więc tylko pozostaje Ci Survival+Frakcje :)

Serwerów typu Survival+Frakcje jest strasznie dużo przez co twój serwer się nie rozwinie i szybko padnie ;)

PvP. Wystarczy dobra konfiguracja pluginów, a na serwerze zostanie dużo RAM'u

<TheBest> Ma racje wystarczy umiejętnie skonfigurować pluginy ;)

Polecam Ci :

-SkyWars

-Guns

Opublikowano

Serwer treningowy/pvp. Różne tryby: zupki, potions, prot IV etc. + skrzynki poukrywane na mapie bo bez tego się nie obejdzie. Jeśli ja wchodzę na serwer PVP i nie ma tam ukrytych skrzynek, wychodzę.

Opublikowano

A moze dobry skyblock i duzo atrakcji?

Drop ze strone i cobble (mniejszy), lvl za kopanie (100 wykopanego cobbla/stona = 1 lvl na chat), za kazdy kolejny lvl dostajesz item na loterie, skrypt na loterie wlasnie...

DqyQPPX.png

Potrzebujesz pomocy? Napisz na PW !

Opublikowano

PvP nie radze robić,jest już 1 serwer który jest KitPvP czyli arena standard itd. ZaczPvP :) Polecam zrobić Survival+Frakcje :)

POTEM BEDZIE SYGNATURA

Opublikowano

Polecałabym Survival+Gildie ;) mały drop ze stowna, gdyż duży drop powoduje, że gra szybko się nudzi, jakieś ciekawe eventy po to, żeby zachęcić graczy. Powodzenia :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...