Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Psy M416 CQB Perm

pawelgurtowski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! Kupiłem po przecenie Broń Psy M416 CQB na perma i boje się ją ulepszyć za gp.

Po nieudanym ulepszeniu broń znika?

I dlaczego jak wchodze w shop i uprage to nie moge tam dać tej broni? Tylko jakiś pistolet który mam na 23h

Opublikowano

A napisałbyś mi poradnik jak ulepszyć? Kiedyś jak grałem to ulepszałem G36e wszystko na 3 level i sie kupowało na 3 msc żeby sie opłacało a później przedłużało. A teraz nie moge żadnej ulepszyć nwm dlaczego :/

Opublikowano

Kurwa... To stracilem krótko mówiąc 20k NX?

Niby czemu straciłeś? Chyba żadnej broni za NX nie można customować, a same PSY CQB jest bardzo OP, nie widzę sensu.

A tak nawiasem to jak mogłeś ulepszać gietę jak jej się nie ulepsza? lolz

Opublikowano

Psy CQB nie ulepszysz, graj tak jak zostało to stworzone -.- I nie dodawaj do tego żadnych tłumików, ew. większy magazynek.

Opublikowano

CQB nie da sie zcustomować, bez tego jest super. Praktycznie nie ma rozrzutu, fajnie sie nią gra.

Osobiście mam je na perma i jestem zadowolony, nie zmarnowałeś ani grosza :)

A tłumika sie nie opłaca, bo odejmie Ci dmg a recoila i tak nie ma.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Do tej broni nic nie montujesz prócz magazynka 15, ew 10.

Tłumik jest z jednej strony dobry, a z drugiej nie. Daje mniejszy recoil, ale też zadajesz mniejsze obrażenie. Broń, którą kupiłeś jest najlepszym no recoilem w grze, więc nic nie musisz do tego brać, prócz tego co wcześniej wspomniałem.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Ty chyba nie wiesz o czym kolego mówisz. Po co Ty chcesz to ulepszać? Wejdź w końcu do gry i zacznij tą bronią grać, na backpack weź sobie m416 i zobacz różnicę. Następnym razem nie wydawaj kasy na NX, skoro nie umiesz grać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...