Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Better nerf yasuo

Heqqq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Eloszka Wam, chciałem pokazać moją grę yasuo, 

https://imageshack.com/i/j69lo2p

Te statystyki są jak narazie najlepsze spośród moich innych gier tym championem, to dopiero początki moje tą postacią, jest moim mainem gram nią cały czas i staram się dojść do golda.

#KUPSEPSA #TAG SZYBKO

Opublikowano

Początki gry? Chyba coś Ci się chłopie pomyliło, to weź się pochwal swoimi statami, że w silverze to normalne, pewnie dla Ciebie jestem jakimś noobem, ale dobra, jestem doświadczonym graczem lola. Pozdrawiam :)

#KUPSEPSA #TAG SZYBKO

Opublikowano

Pytanie, czy to twoje imię i nazwisko? MateuszMesiu? :D

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Nie, nie moje imię i nazwisko, konto brata, ale na nim nie grał "Mesiu" to nie nazwisko, dał mi te konto jak miał bronze 2 w sezonie drugim. Ja w s3 mialem gold 5. I się zastanawiam czy nie zmienić nicka.
I szukam caly czas partnera do duo xD

#KUPSEPSA #TAG SZYBKO

Opublikowano

Nie gram na bolu już, mówię prawdę, na yasuo nie, jak gralem to jakies gowna ja tego nie ogarniam bola, kiedys mi sie podobal ale juz nie ogarniam tego gowna sam mi wykonuje combo jak nie chcę, bola juz nie mam, usunalem go i nie zamierzam juz korzystać, bo zauwazylem ze slaby sie robie od tego bola, nie mam skilla, ale juz powraca coś.

#KUPSEPSA #TAG SZYBKO

Opublikowano

Nie gram na bolu już, mówię prawdę, na yasuo nie, jak gralem to jakies gowna ja tego nie ogarniam bola, kiedys mi sie podobal ale juz nie ogarniam tego gowna sam mi wykonuje combo jak nie chcę, bola juz nie mam, usunalem go i nie zamierzam juz korzystać, bo zauwazylem ze slaby sie robie od tego bola, nie mam skilla, ale juz powraca coś.

Oczywiście ,że nie:

http://www.mpcforum.pl/topic/1141967-champ-za-4800-do-carrowania-na-bolu/#entry9814721

Pozdro 600

Opublikowano

No kurwa mow se co chcesz ale ja mam wyjebane, moze to bedzie dla WAS dziwne, ale naprawde nie mam juz KURWA od dzis go nie mam chociaz ten temat dzis napisalem, kupilem branda za te 4800 i bez bola, bo to gunwo jest... tylko skilla tracilem przez to mow se co chcesz, ja wierze dla siebie, mozecie se nie wierzyc :)

P.S jesteś spostrzegawczy, ale na marne ;c

#KUPSEPSA #TAG SZYBKO

Opublikowano

No kurwa mow se co chcesz ale ja mam wyjebane, moze to bedzie dla WAS dziwne, ale naprawde nie mam juz KURWA od dzis go nie mam chociaz ten temat dzis napisalem, kupilem branda za te 4800 i bez bola, bo to gunwo jest... tylko skilla tracilem przez to mow se co chcesz, ja wierze dla siebie, mozecie se nie wierzyc :)

Skończ waść, wstydu oszczędź.

Opublikowano

Mowię wam, wierzcie czy nie wierzcie, ja mam na to wyje*ane, ja wierze w swojego skilla i gram bez bola, może to ciężko uwierzyć, ale tak jest, pis joł.

#KUPSEPSA #TAG SZYBKO

Opublikowano

Mowię wam, wierzcie czy nie wierzcie, ja mam na to wyje*ane, ja wierze w swojego skilla i gram bez bola, może to ciężko uwierzyć, ale tak jest, pis joł.

Gdybyś naprawdę miał wyjebane to byś tego nie napisał.

pozdro 600

Opublikowano

A co mialem napisac jak tego gunwa nie uzywam ? moze zagralem 5-6 gier yasuem na tym bolu, ale tą nie... i juz tego nie bede uzywal bo tylko mi się wszystko myli -.-....

#KUPSEPSA #TAG SZYBKO

Opublikowano

A co mialem napisac jak tego gunwa nie uzywam ? moze zagralem 5-6 gier yasuem na tym bolu, ale tą nie... i juz tego nie bede uzywal bo tylko mi się wszystko myli -.-....

Powiedz mi tylko 1, jak można używać bola do tak latwych postaci jak Yasuo ? przecież nim wystarczy złożyć 3 itemy i można pente robic samemu..

Opublikowano

No przeciez pisze ze uzywalem 5-6 razy, ale potem widzialem ze tylko se blad robie uzywajac to do niego i bardzo zaluje... Pewnie macie mnie za gimba, ktory nie umię grać w lola . :(

#KUPSEPSA #TAG SZYBKO

Opublikowano

hahahahah

Rozbrojony jestem. 

Nie no, staty ładne jak na łaka.

''Ćpam życie całe życie - jest po prostu kurwa zajebiście''

tzRj48l.png

Opublikowano

Widzę, że ten temat nie ma sensu więc proszę o cls... Bo tylko zamiast zobaczyć, to Wy tylko mi o bolu spamicie, było minęło POZDRAWIAM proszę o cls.

#KUPSEPSA #TAG SZYBKO

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...