Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie ta liga

tomo24

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio zauwazylem ze w teamie jak i w druzynie przeciwniej trafiaja sie osoby z  golda  i platyny.  Moja liga to silver 2  i tu pytanie Czy nie powinienem grac raczej ze silverami ?

Opublikowano

Twoich przeciwników dobiera po MMR, to znaczy, że mają mniej więcej podobne umiejętności co ty.
Skoro grasz z Goldami/platynami to albo oni mają niskie MMR albo Ty wysokie, z czego należy się cieszyć ;)

@tak jak wyżej, może grałeś przeciwko premade lub z premade.

Opublikowano

A ponadto Riot ma wynagradzać graczy za takie coś. Jeśli np. w serii kwalifikacyjnej trafi ci się taka sytuacja to zamiast np. z silvera 2 przejść do silver 1, trafisz do gold 1.

Opublikowano

Up aż tak dobrze nie można max do 1 tieru danej ligi , czyli jak jesteś w silver 4 możesz max do silver 1 .

@down , teraz był hotfix i da się max do 1 tieru skoczyć.

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Opublikowano

A ponadto Riot ma wynagradzać graczy za takie coś. Jeśli np. w serii kwalifikacyjnej trafi ci się taka sytuacja to zamiast np. z silvera 2 przejść do silver 1, trafisz do gold 1.

A w tej bajce smoków nie było?

Max możesz skoczyć o 2 dywizje. Co do tematu to ja tez tak mam, ale zazwyczaj Ci "wywyższeni" to jebaje :D

Opublikowano

Jeśli masz duże mmr, to dobierze Ci ludzi z podobnym, możliwe też, że oni mają bardzo małe mmr, albo grają z kimś duo. Sam miałem sytuacje, kiedy grałem będąc Silver II na jakąś platyne na midzie, od razu czarna wizja przed meczem, a okazało się że najprawdopodobniej był jakimś boostowanym dzieciakiem, bo wygrałem linię, a on z 0/5 poszedł afczyć. ;D Nie ma co się tym przejmować, bo jeśli dobiera Ci kogoś wyżej do enemy teamu, to robi to po mmr i z reguły i tak gracie na podobnym poziomie, albo jest duo z kimś bardzo słabym (jesteś z mmr na środku między ich pozycjami) i w sumie mają lepszego midera, ale np. warzywnego junglera. Przy czym jeśli Twój team nie sfeeduje tego z platyny, to ten brąz z ich teamu może przegrać im mecz feedując przeciwników lepszych od siebie i w sumie wychodzi na to samo, jak nie lepiej dla was.

LoL Platinum noob | osu! #39k | http://youtube.com/user/DelterYT

Opublikowano

No dobra wiadomość dla nas. ładne Link można dzielić. Znalazłem już to w różnych miejscach, ale nie jest zadowolony z tego.

aneeza

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...