Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam gry MMO RPG

feesee213

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Szukam gry MMO RPG na dłuższy czas. Głównie chodzi mi o pracowanie nad własną postacią i o uczestnictwo w mass pvp (wojny klanów itp). Nie pogardziłbym też dobrą grafiką. Ważne jest też, aby gra miała duży online.

Opublikowano

A czy w PoE występuje mass pvp? Guild Warsy mam, ale z tego co widziałem gra powoli wymiera, więc nie wiem czy opłaca się do niej wracać. Aion z tego co słyszałem i widziałem jako darmowa gra jest dość bardzo okrojona. C9 ma dla mnie jeden wielki minus, a mianowicie brak otwartego świata. Jak narazie chyba najlepszym wyjściem jest amerykański global Tery lub jakiś priv na Lineage 2 (choć znaleźć dobry server z wysokim online graniczy z cudem), ale może jeszcze poczekam na inne propozycje za wszystkie powyższe bardzo dziękuje.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mogę ci tylko polecić grę nastawioną na szybką akcję tylko nawalanka z innymi graczami bez mobów. Tą grą jest Panzar. Zdobywasz z każdej potyczki exp potrzebny do tego aby zdobywać nowe zdolności a także przedmioty potrzebne do tworzenia przedmiotów. Gra zrobiona w konwencji MMORPG mamy do wyboru różne klasy postaci: magiczne, tanki, zabójca, healer, kanonier, saper.

Wejdź jeszcze na tę stronę tam są przedstawione recenzje dużej ilości gier na przeglądarkę http://www.mmomania.pl/. Opinie użytkowników na tamtejszym forum powinny być. Lub tutaj: Szukam Gry MMO

Opublikowano

Sherwood Dungeon - bardzo fajna gra, nie będę spojlerował ale gra jest bardzo rozbudowana niestety jest kilka mikropłatności przez które strasznie koxisz. Ale grać bez mikropłatności można bardzo przyjemnie. Sam mam 103 lvl i gra się nudzi ale jak zagrasz to nie możesz się oderwać. Zapomniałem wspomnieć że gra jest w przeglądarce i ma całkiem niezłą grafikę jak na przeglądarke.

Opublikowano

Pewnie znasz tą grę, ale Metin2.

Może grafika nie powala jakoś bardzo, ale pojedynki, wojny gildii są naprawdę świetne.

+ mnóstwo privów na których gra bardzo wiele osób.

VNp6c2U.png

Opublikowano

Pewnie znasz tą grę, ale Metin2.

Może grafika nie powala jakoś bardzo, ale pojedynki, wojny gildii są naprawdę świetne.

+ mnóstwo privów na których gra bardzo wiele osób.

Oczywiscie, ze tak, bo przeciez te piekne spamowanie przyciskami oraz teksty typu: "potter" jest bardzo interesujace.

@topic

Polecam ci World of Warcraft, gra na dluzszy czas lecz platna, jezeli nie chcesz placic to graj na privie :P ale tam to juz polecilbym ci zagrac z jakims znajomym, wiadomo we 2 razniej, a w party sie fajnie expi :) jest tam duzo battlegroundow wiec mass pvp raczej cie nie znudzi, aczkolwiek na privie nie powalczysz bez max lvla ze wzgledu na zbyt mala ilosc graczy o niskich lvlach dolaczajacych na bg o nizszych przedzialach lvlowych :s

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

@feesee213

Allods online, dobra grafa i dużo mass pvp m.in.: Witch's Hollow, Desert Farm, Dominion (gildijne), JC oraz masa instancji i rajdów.

592041432922042226939.jpeg

Opublikowano

Właśnie do mnie dotarło że jeżeli chcesz grać w grę mmo rpg to tylko i wyłącznie World of Warcraft oczywiście priv ( na każdy patch masz priv z duża ilością online) :

TBC :Hellground

Wotlk: Sunwell

Cata: Atlantis (polski) lub Molten

Pandaria(najnowszy) : Pandawow.ru/en (blisko 14k online)

Każda inna gra nijak się ma do WoW-a i do gier mmo.

Opublikowano

Polecam Metin2, ale bardziej Tera Online. Świetna grafika, różne Battleground'y oraz ciekawe instancje. Ciężej ze znalezieniem ciekawego legionu (gildii), chociaż... Zależy od serwera, bo grałam tylko na Arcadia i tak trochę nie mogłam odnaleźć się :p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...