Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam bota

Makyura

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aktualnie, ni ma.

Vindictus to jest zbyt skomplikowana gra na jakiekolwiek boty.

mirajane_tag_by_raaims-d4f56kb.png

Komp:

Procesor: i5-4670k , Karta: Asus GTX 780 Ti , Płyta: ASRock H97 Perf. Cooler CPU: Raijintek NEMESIS

Opublikowano

są hacki / boty na koreańską i amerykańskie serwery - tam nie nadążają z banowaniem zrteszta to widac nawet po cenach, tam sie nie oplaca grac bo manuscript 120kk kosztuje, co dla zwyklego gracza bez botow jest praktycznie nieosiagalne na poczatku no nie ? :) 

na EU nie powstanie bo sie zabezpieczyli - tzn na mape masz jakiś minimalny czas przejscia i nie mozesz sonczyc wczesniej, jak konczysz wczesniej to jesteś wrzucany do puli osób podejrzanych - i  stamtąd wyławiają hackerów jeżeli jacyś się uchowają :D - nie mówię tu o czymś takim że ktoś ukończy loch 10 seq przed minimalnym czasem ale o sytuacji w ktorej robi loch w sekunde co 2 minuty - na takiej zasadzie to działa - wszelkie boty - nie wiem czy to by sie sprawdzilo, kiedys byl taki jeden ale oni też zmienili kodowanie a nikomu sie nie chcialo od nowa pisać i projekt upadł, wszyscy zostali zbanowani - nawet Ci co na chwile weszli - lacznie z moim starym kontem ( o boże jak ja żałowałem )

ogólnie mają na EU zgraną ekipę i bardziej sie im opłaca pożądnie to zabezpieczyć i zarabiać kupe forsy na NX niż siedzieć bezczynnie jak na Amerykańskich serwerach :)

16k7y4p.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...