Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skin] PAX SIVR CZY RIOT GRAVES

xxxxxxxxvxxxxxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak jak w temacie , mogę kupić jeden z tych skinów , z tym że na gravesa bd musiał czekać do poniedziałku :C .    więc tam mam pytanie czy którąś z tych postaci będzie można jeszcze dostać na jakimś turnieju  , lub kupić na lolu  ?  + gdybym wziął gravesa dostałbym od razu  postać bo sivir mam 

nfsw_PIETRAS223.png
Opublikowano

Kupuj PAX Sivir, fajny splash art i ogólny wygląd w grze jak na tak starego skina, poza tym dość popularny nie jest przecież bez powodu.

Opublikowano

Paxa na pewno już nie dostaniesz ale sobie kup na ebayu, ładny splash i wygląd. Riot graves może być jeszcze dostępny, ale nie wiadomo kiedy. Tak, dostaniesz też postać ;3

928011413476457403957.png

Opublikowano

PAX Sivir

Bo PAX, fajny art, wygląd, generalnie dla mnie lepszy i bardziej "PRESTIŻOWYXD"

Opublikowano

Pax. Każdy skin z pax niszczy egzystencja, no i ten szpan. "ej mała, mam pax sivir, a mój czerwony jest bardzo napalony"

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

PAX Sivir. Sama postać jest dobra a skin też nie gorszy. Graves teraz imo to gówno trochę, bo ma za mały range

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...