Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

World of Tanks na konsole XBOX 360!

kYRA.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

World of Tanks: Xbox 360 Edition to najlepsza bezpłatna drużynowa gra akcji MMO poświęcona bitwom pancernym, jaka kiedykolwiek zaistniała na konsolach do gier. Tytuł miał swoją pierwotną premierę na komputerach PC w 2010 roku – od tego czasu gracze World of Tanks stoczyli niezliczone bitwy w pojazdach, które wiernie odzwierciedlają swoje historyczne pierwowzory z całego świata. Teraz również posiadacze konsol Xbox 360 mogą przeżyć te wspaniałe emocje bitewne. Przekonajcie się, jakie to uczucie wyjechać na pole bitwy w wielotonowym, stalowym potworze wyposażonym w ogromną armatę. Szczególnie, że możecie to zrobić całkowicie za darmo!

W World of Tanks dostępne są trzy różnorodne tryby gry: Bitwa standardowa, Bój spotkaniowy i Szturm. Bitwy standardowe to scenariusze bitewne, w których drużyny próbują przechwycić bazę należącą do przeciwnika i jednocześnie obronić własną. W Boju spotkaniowym na mapie znajduje się tylko jedna baza, a obie drużyny walczą o możliwość jej zdobycia. W trybie Szturm jedna strona atakuje bazę przeciwnika, który ma obowiązek jej bronić.

Wieloosobowe bitwy drużynowe

Każdy gracz siedzący za sterami marzy o sławie asa wojsk pancernych, który samodzielnie potrafi wybawić drużynę z opresji, jednak bez współpracy z partnerami z drużyny trudno będzie wywalczyć zwycięstwo. Gra toczy się na dziesięciu szczegółowych mapach, na których walczy do 30 czołgów podzielonych na dwie drużyny. Chrońcie swoich kolegów, a razem przeprowadzicie niepowstrzymaną ofensywę, która zmiażdży siły przeciwnika!

Zmodernizuj i dostosuj swoje czołgi

Rozpocznijcie karierę od niewielkich, acz wytrzymałych, czołgów z I poziomu i dotrzyjcie na technologiczne szczyty wojsk pancernych, do pojazdów VIII poziomu. Możecie modernizować działa, wieże, silniki oraz inne elementy wyposażenia swojego czołgu, przeobrażając go z groźnej maszyny bojowej w prawdziwy postrach pól bitew. Spróbuj swych sił w walce 100 różnorodnymi czołgami. Każdy pojazd ma swoje wady oraz zalety, a także wymaga zastosowania odmiennej taktyki bitewnej.
Wiele trybów gry

Kiedy będzie premiera gry?

Premiera gry będzie 12 lutego 2014 roku. Gra będzie bezpłatna i będziemy mogli ją pobrać w usłudze XBOX Live. Właściciele konta Xbox Live Gold mogą korzystać z gry bez ograniczeń. Użytkownicy zwykłych kont Xbox Live otrzymają dostęp do siedmiodniowej wersji próbnej.

Źródło:

http://worldoftanksxbox360edition.com/

Opublikowano

Tia... Ciekaw jestem, co ja mam zrobić, jak mam Xboxa 4G :> Chyba sobie w wota na tym nie pogram :(

Opublikowano

Tia... Ciekaw jestem, co ja mam zrobić, jak mam Xboxa 4G :> Chyba sobie w wota na tym nie pogram :(

Ja nawet nie mam XBoX'a. Ale poza tym są czołgi do X poziomu, jest ich znacznie mniej(chociaż to jest plus, bo nie ma miliarda czołgów przystosowanych do robienia każdego możliwego zadania).

bezpłatna drużynowa

Szczególnie, że możecie to zrobić całkowicie za darmo!

Gra będzie bezpłatna

A potem:

Właściciele konta Xbox Live Gold mogą korzystać z gry bez ograniczeń. Użytkownicy zwykłych kont Xbox Live otrzymają dostęp do siedmiodniowej wersji próbnej.

I jeszcze mikropłatności do tego.

@Edit: No i nie ma wojen klanów, przez co jedyną drogą zdobycia złoto jest kupno bądź ew. konkursy na forum community

Opublikowano

Ja nawet nie mam XBoX'a. Ale poza tym są czołgi do X poziomu, jest ich znacznie mniej(chociaż to jest plus, bo nie ma miliarda czołgów przystosowanych do robienia każdego możliwego zadania).

A potem:

I jeszcze mikropłatności do tego.

Xbox live jest wymagany do każdej gry multiplayer na Xboxie i WG nie ma na to wpływu. Jest ona darmowa, bo gdy masz możliwość grania, to możesz grać za darmo :)

Opublikowano

Xbox live jest wymagany do każdej gry multiplayer na Xboxie i WG nie ma na to wpływu. Jest ona darmowa, bo gdy masz możliwość grania, to możesz grać za darmo :)

A czy to zmienia fakt że trzeba płacić?

Opublikowano

A czy to zmienia fakt że trzeba płacić?

Ale WG nie ma na to wpływu :) Nie wiem dlaczego zrobili tylko na Xboxa, jakby nie mogli zrobić na ps3/4 które nie wymaga płacenia za gry multiplayer. Ale w sumie, jestem posiadaczem i xboxa i ps3 i lepiej się gra na xboxie, mimo to płacenie za takie podstawy to głupota. Trza winić Microshit czy jak to się pisze, a nie WG.

Podsumowując: Jedyna w tym wina WG jest taka, że zrobili na tą konsole. 

Opublikowano

Ale WG nie ma na to wpływu :) Nie wiem dlaczego zrobili tylko na Xboxa, jakby nie mogli zrobić na ps3/4 które nie wymaga płacenia za gry multiplayer. Ale w sumie, jestem posiadaczem i xboxa i ps3 i lepiej się gra na xboxie, mimo to płacenie za takie podstawy to głupota. Trza winić Microshit czy jak to się pisze, a nie WG.

Podsumowując: Jedyna w tym wina WG jest taka, że zrobili na tą konsole. 

Ja nie obwiniam WG, twierdzę po prostu że nie da się w to grać za darmo. Może dlatego że na PS4 jest War Thunder, który wychodzi równolegle z wersją pecetową. Może M$ im coś zapłacił. Może mają wobec niego jakiś dług. Może są hejterami Sony. Powodów może być wiele, ale to nie zmienia faktu że nie da się grać za darmo i nie powinno się pisać o darmowej grze w tekstach reklamowych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...