Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Swędząca szyja

eZ.

Rekomendowane odpowiedzi

Budowniczy
Opublikowano

Witam,

dziś rano zaczęła mnie swędzieć okropnie szyja, ale w szkole starałem się nie "drapać". Dopiero gdy wróciłem do domu zacząłem najpierw drapać się po szyi, a skóra stała się czerwona. Następnie cała szyja stała się czerwona. Skóra jest sucha i szorstka, oczywiście też gorąca. Wygooglowałem coś, ale nic konkretnego nie znalazłem. Tylko tyle, że to może być od uczulenia na koszulkę (serio?!). Powinienem iść do dermatologa czy przeczekać te kilka dni i poczekać na dalsze objawy? A może jakaś maść? Z góry dzięki za pomoc.

Opublikowano

A może po prostu Cie koszula podrażniła skórę. Załóż jutro inną. Może masz uczulenie na jakiś materiał albo proszek.

Posmaruj sobie kremem lub jakąś maścią nawilżającą i zobacz czy jutro będzie swędzieć.

Budowniczy
Opublikowano

-Shogunke- wykluczam tę opcję bo mam już raka szyjki macicy w lewym nadgarstku u prawej nogi za uchem, a dwóch takich je*anych skorupiaków bym nie nakarmił :/

Aika, dzięki :)

Budowniczy
Opublikowano

Już jest dobrze, myślę, że to po prostu od koszulki/proszku.

Do zamknięcia

Opublikowano

Polecam się wykąpać pozdrawiam serdecznie

doktor habilitowany   Radosław Osmalak z ekipą !

e98da2c66917ed0e5a473295cab8b7e1_1358222

'Fore the real niggas die, fake niggas gon' multiply

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...