Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Na co przeznaczyć 420 kamieni księżycowych?

xMeriXx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zacząłem grać z paroma kolegami w 4story, na starym koncie znalazłem 420 kamieni księżycowych, zaczynam od nowa, wydać je na coś czy zostawić na później? Jeśli tak to na co?

Czekam na sensowne odpowiedzi :)

Opublikowano

Wszystkie kamienie na formuły - sprzedać i kupić eq - Jakie eq?

Jaką postać wybrać tak wogóle, jestem początkujący, liczy się, żeby się przyjemnie grało :)

Opublikowano

zostaw te kk do czasu az formułki mistrza beda w przecenia , sprzedawaj po 2-2,5 g za sztk ale tydzien, 2 po obnize cen mistrzy, a za to kup sb kusze 20 npvp lub pvp 18 i klate 18 i może zostanie ci cos na bizu

Opublikowano

Ja będę grał Magiem więc kusza raczej nie ^^ - Za tą całą kasę co uzyskam z formułek styknie na eq +18? (na maga chyba tanie rzeczy ^^)

Opublikowano

styknie na lage 18pvp/20 npvp + klata 18 więcej raczej nie + może jakieś srednie bizu, a i sry nie doczytałęm, że mag  a i eq na maga jedno z droższych ;D

Opublikowano

jak ba całe to na nikogo ;p ewentualnie możesz kupić rozge + 20 i itemki z setu pvp + 16

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...