Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Telefon do 700 zł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ponieważ?

S2 plus ma dość dobre podzespoły.

• 1 GB RAMu

• Procesor 1,2 GHz

• 8 GB pamięci

Miałem ten telefon, jeszcze przed S3 i jest na prawdę godny polecenia, lekki, niezbyt gruby. Bateria długo trzyma (1650 mAh).

Opublikowano

S2 plus ma dość dobre podzespoły.

• 1 GB RAMu

• Procesor 1,2 GHz

• 8 GB pamięci

Miałem ten telefon, jeszcze przed S3 i jest na prawdę godny polecenia, lekki, niezbyt gruby. Bateria długo trzyma (1650 mAh).

ale xperia t i one x mają lepsze...

1373637009-U477327.png

Opublikowano

Sony Xperia T.

13 megapikseli aparat

Zajebisty procek!

Boże kurwa na mpc nie można o nic prosić... Lg l5II? Serio? wymienione przeze mnie telefony są lepsze.. 

Nie, nie są.

Akurat LG jest lepszy od Galaksy S II+

Opublikowano

ale xperia t i one x mają lepsze...

To po co S2 Plus w propozycjach jeśli w/w są lepsze? Ja tylko wyraziłem swoją opinię o tym telefonie.

Kierując się danymi technicznymi, Xperia T ma lepszą baterię i aparat od HTC, który ma od niej więcej pamięci. 

W ilości ramu i procesorach nie ma różnic.

Opublikowano

To po co S2 Plus w propozycjach jeśli w/w są lepsze? Ja tylko wyraziłem swoją opinię o tym telefonie.

Kierując się danymi technicznymi, Xperia T ma lepszą baterię i aparat od HTC, który ma od niej więcej pamięci. 

W ilości ramu i procesorach nie ma różnic.

Są różnice.. Głu.i jesteś? Myślisz, że jak oba mają 1.5 to są takie same.. 

@2up

no chyba nie. Lg l5II ma 1ghz procesor, 512 mb ramu

1373637009-U477327.png

Opublikowano

Proste porównanie:

HTC One

procesor - Qualcomm APQ8064T 1,7 ghz

RAM - 2 GB

Bateria - Li-Po 2300 mAh

Pamięć wbudowana - 32 GB

Xperia T

procesor - Qualcomm MSM8260A 1,5 GHZ

RAM - 1 GB

Bateria - Li-Ion 1850 mAh

Pamięć wbudowana - 16 GB

Samsung Galaxy S2+

procesor - Broadcom BCM28155 1,2 GHZ

RAM - 1GB

Bateria - Li-Ion 1650 mAh

Pamięć wbudowana - 8 GB

Nie wiem jak za tą cenę chcesz kupić HTC One ;_; Ale niech Ci będzie.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

HTC One na pewno nie dostaniesz w tej cenie, max co możesz dostać do 700 zł to Motorola Moto G w wersji 8GB, ma najlepsze parametry w tej cenie i pewną aktualizacje do KitKat. jest tylko jeden minus, nie ma slotu na kartę pamięci, ale jest też dostępny w wersji 16GB co wiąże się z większą ceną i można go znaleźć tylko na aukcjach, np allegro.

Jeśli pomogłem to proszę o łapkę  w dół.

Opublikowano

Teraz już wiem dlaczego przestałem wchodzić na MPCForum. Z tego co wymieniłeś HTC One X jest najwydajniejszy. Ma Tegre 3, największy wyświetlacz. Jednak Tegra 3 nie jest kompatybilna ze wszystkim, właściwie to dosyć specyficzny procesor. Poza tym, jestem jakoś sceptycznie nastawiony do HTC. Czemu? Nie wiem, po prostu. Ja bym wziął Xperie T, zrobisz na niej wszystko co na HTC One X, ma lepszy aparat, imo lepszy wygląd.

Opublikowano

HTC One X został porzucony. Tak samo jest z Galaxy S2. Xperia T jest dobry, specyfikacje ma mocną i będzie aktualizacja. Lecz jest najdroższy. Xperia L - posiada najnowszy procesor, który pomimo niższego taktowania jest porównywalnie wydajny, jak T. Bierz Elkę.

Opublikowano

SAMSUNG GALAXY MINI. JEBŁEM. Możesz też kupić Motorole Moto G. Moim zdaniem wciąga telefony przez ciebie wymienione nosem. Jedyny minus to brak slotu na kartę micro sd.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...