Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nova 3 wyłącza się podczas gry

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem dzisiaj właśnie odpaliłem nove 3 na swojej komórce. Gram gdzieś 1-2 min i wyrzuca z gry do pulpitu bez żadnego komunikatu. Przechodzę sobie trochę pierwszej misji jestem przy game save po tym gram jeszcze chwilke i wyrzuca z gry gdy wejdę od nowa do gry to zaczynam niby od tego save co był ale pogram znowu chwile i wyrzuca i tak co chwilę. Gra dobrze działa czasem można odczuć lekkiego laga. Proszę o pomoc jak to naprawić aby gra się nie wyłączała...

Ram: 512

Procesor 1GHz Cortex a9 (PowerVrV czy jakoś tak)

Android 4.1 JellyBean

Alcatel M'POP

Proszę o pomoc.

@Edit PS. dodam że gra w sklepie play jest zgodna z moim urządzeniem wszystkie inne gry takie jak modern combat 4 i wiele innych działają płynnie.

Opublikowano

Gra oryginalna?

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Tak pobrana z sklep play jakaś wersja 1.0.7 Gdy wchodzę do gry to piszę mi @że jest jakiś update ale to nie ważne raczej

@Edit Wszystkie gry takie jak real racing 3,modern combat i reszta działa bez zarzutu z tą jedyną grą cos się jedynie dzieje.

@Edit2 Gra się lekko ścina sam nie wiem  dlaczego... Na takim Samsung galaxy s2 działa płynnie a u mnie się ścina czy to normalne ?

Na sklep play dużo jest komentarzy że gra się sama wyłącza podczas loadingu jak i podczas misji

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...