Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Otwieranie plików za pomoca niczego

Speaky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, Mam serwer nostale i chcem na nowo stworzyć plik do multiplayera. Jednak że wziąłem otwórz za pomocą notatnik i nie odznaczylem ikonki zawsze używaj. Teraz plik nostalex.dat otwiera sie za pomocą notatniku. Wie ktoś jak zrobić zamiast tej ikonki notatnika wyskakiwała biała ikonka bez niczego?

Proszę o odpowiedzi ci którzy wiedzą a nie nabijac sobie posty..

Opublikowano

Win XP:

PPM> Otworz za pomocą > Wybierz program z listy.

Win Vista:

PPM>Otworz za pomoca ... > Inne Programy

Win 7:

PPM> Otworz za pomoca... >Inne Programy

Win 8:

PPM> Otworz za pomoca... > Wiecej.. 

Aktualna Postać: Mag 42lvl+ 36job, New Finesia, NosTalePL

Stare Postacie: Hanatsu 57lv, Hatsue 59lv, zabojca55 69lv, zabojca56 62lv

Opublikowano

Win XP:

PPM> Otworz za pomocą > Wybierz program z listy.

Win Vista:

PPM>Otworz za pomoca ... > Inne Programy

Win 7:

PPM> Otworz za pomoca... >Inne Programy

Win 8:

PPM> Otworz za pomoca... > Wiecej.. 

Ziom mówiłem... Ma być biała ikonka bo inaczej pliku nie odtworze

Opublikowano

Jak nie otworzysz? Nie rozumiem nie zmieniłeś rozszerzenia tylko program, którym to otwierasz.

NostaleX.dat powinno się otwierać za pomocą niczego tylko powinna być biała ikonka ;)

Jednak wzialem otwórz za pomocą i wybrałem notatnik -_- i nie odznaczyłem ikony zawsze otwieraj ten plik

I jeżeli się tak stało NostaleX.dat nie jest Już .dat Tylko NostaleX i nie da się zrobić launchera do nostale priva

Opublikowano

NostaleX.dat powinno się otwierać za pomocą niczego tylko powinna być biała ikonka ;)

Jednak wzialem otwórz za pomocą i wybrałem notatnik -_- i nie odznaczyłem ikony zawsze otwieraj ten plik

I jeżeli się tak stało NostaleX.dat nie jest Już .dat Tylko NostaleX i nie da się zrobić launchera do nostale priva

Od kiedy masz komputer?

Moze internety sa za trudne?

Dalej jest dat tylko masz ukrywanie znanych rozszerzen i przypisane do notatnika wes ppm i wlasciwosci tam ci pokaze ze plik dalej jest dat

Opublikowano

Po pierwsze polecam opcje folderów i odznaczyć ukrawanie znanych rozszerzeń plików.

Dzięki za pomoc :) juz moge tworzyć launchery :) bo pokazało sie w napisach x.dat :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...