Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Strony z facebookowymi emotikonami

SupaFly

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie! :) Pytanie trochę dziwne, ale pytanie to pytanie. A mianowicie potrzebował bym bardzo kilka niestandardowych emotikon z facebooka, przykładowo "księżniczkę" w miarę wysokiej rozdzielczości. Chciałbym się zapytać czy może ktoś zna takie strony, na których takowe można znaleźć albo czy w jakiś sposób mogę ogarnąć to w Photoshopie? 

1321371703-U173186.png

Sygnatura by SiemaHeniu

Mój Profil

Opublikowano

Wątpię byś znalazł emotikony z facebooka które legalnie można pobrać i używać. Mogę ci podesłać sprita wszystkich ikonek na facebooku ale niestety w oryginalnej rozdzielczość takie jakie są na facebooku. No ale niestety tak jak mówiłem, używanie ich poza facebookiem nie jest legalne.

Opublikowano

To tak jestem wstanie zrobić SS tych emotikonek, które potrzebuje. Mam Sony Xperie S więc w miarę to wygląda, ale rozmiar 60x60... A ten mnie ani trochę nie zadowala. No nic, jakoś będę musiał sobie w takim razie poradzić ;) 

1321371703-U173186.png

Sygnatura by SiemaHeniu

Mój Profil

Opublikowano

sprite = ikona bez tła

SS = ikona z tłem

Jak już tak bardzo chcesz tych emotikonek to możesz je podrobić np. w Illustratorze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...