Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Śmierc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej wszystkim . Od pewnego czasu towarzyszy mi temat śmierci.. Nie tak dawno pochowaliśmy kolegów z klasy  (maturalna klasa) którzy zgineli w wypadku samochodowym.. Wcześniej rok temu również dziewczyne w wypadku samochodowym i kilka miesiecy pozniej  tez chlopaka ... Od tego czasu ciągle towarzyszy mi temat smierci.. Zacząlem biegać , chodzić na basen ,...  Wieczorem chodze  spać z myślą że mogę sie nie obudzić , że jestem na coś nie uleczalnego chory..  Czy to są mysli normalne ??  Czasami nie wiem co się dzieje ze mna ;/

Opublikowano

Dokladnie. Śmierć jest wszedzie, nie warto tym sb glowy zawracac. Porozmawiaj z kims o tym jak tak cie to meczy.

Opublikowano

Własna śmierć to luz, bo każdy kiedyś umiera. ale świadomość śmierci twoich krewnych, że zostaniesz sam - to jest dopiero przygnebiające...

No cóż nie na wszystko mamy wpływ ;/

Im większy rośnie na mnie flejm

Im bardziej mnie nienawidzisz tym większy fejm. ej

Opublikowano

Śmierć mnie też czasami przygnębia, ale zauważyłem że mam tak tylko jak jestem bardzo zmęczony (nie po np, bieganiu, czy pracy z tatą, tylko raczej bo wysiłku psychicznym, szkoła, jakieś nerwowe sytuacje), polecam ci jednak iść do psychologa (do szkolnego po lekcjach najlepiej) mi kiedyś pomógł, bo miałem deprechę na tym tle, a teraz luzik przez większość czasu.

Opublikowano

Mi coś takiego przychodzi w każdą zimę. To z braku słońca, pojawia się depresja.

Wymyślam sobie różne choroby ale nie tylko, np. wszystkie zwierzęta które widzę mają wściekliznę, mam raka, schizofrenie, złamany kręgosłup, stwardnienie boczne zanikowe (tak, coś takiego sobie wkręcam xD).

129699016383.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...