Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki jest Wasz ulubiony mider?

Mizuken

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, wiem, że troszeczkę bezsensowny temat, ale chciałbym się dowiedzieć jaki jest Wasz ulubiony mider w Lidze Legend. Osobiście to najlepiej na linii gra mi się Lux, ale ostatnio dużo zacząłem grać także Kayle :)

SZUKAM OSOBY, KTÓRA WYKONA DLA MNIE SYGNATURĘ Z ITACHIM!!!

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja uwielbiam Kayle, ale muszę mieć 3/4 itemy już takie OP, żeby mieć szansę kontrowania champów + Katarina, easy penta jak ktoś nie wie, jak ją zablokować. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Uwielbiam niekonwencjonalne postacie na midzie:

- Quinn

- Kha

- Cho (Wymieniłem go, bo ludzie strasznie się dziwili, jak go na mida brałem, sam nie wiem dlaczego...)

- Teemo

- Alistar

- Jax

Ludzie nie mają pojęcia jak na to grać (przynajmniej w Silver/Gold/PlatV-IV [Z wyższymi na midach nie grałem], przez co gra jest na prawdę zabawna :)

Opublikowano

LeBlanc, uwielbiam nukerów, którzy potrafią rozpierdolić enemy adc w sekunde i uciec na full hp ;3

Opublikowano

LeBlanc, uwielbiam nukerów, którzy potrafią rozpierdolić enemy adc w sekunde i uciec na full hp ;3

= Kassadin? ;)

Opublikowano

Z postaci, które posiadam, z pewnością są to: Ahri, Kassadin, Kayle, Zed, Ziggs, Riven, Nida (100% fun) i może jeszcze Gragas mógłby się tu znaleźć.

Oprócz tego jeszcze Diana, którą planuję kupić.

Mam wielu lubianych przeze mnie miderów, ale po prostu kocham grać na środkowej linii. ;)

Mógłbym prędzej wymienić tych, których nie lubię. Na pewno Viktor. Wiem, jaki ma potencjał, jak łatwo nim kierować, ale nie lubię go. Do tego dojdzie Morde, ale tylko w enemy - praktycznie nie do zniszczenia.

1389638202-U295319.png

Opublikowano

Ja lubię Gragasa bo jest w chuj usefull w grze, a nie jak champy typu LeBlanc, która zburstuje kogoś i padnie. Podoba mi się w nim system escape i ult, który wygrywa team fighty.

PS Nawet nie odpalajcie skryptów na combo Gragasa :D Ja próbowałem i rzucało mi ulta w przeciwną stronę, a "E" używało zawsze.. nawet jak przeciwnik był daleko.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...