Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Czy ten hosting będzie dobry ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć :)
Planuję zrobić serwer SkyBlock trochę inny niż typowy.
Od niedawna szukam hostingu pod serwer i wpadł mi w oko ten.

Dokładnie to mi chodzi o serwer SPIDER 4GB.

https://lvlup.pro/oferta/hosting-minecraft

Cena nie jest dość wysoka i wydaję mi się, że wszystko jest OK.
Jednak czy używał ktoś już hostingu lvlup.pro ? Czy wszystko jest jak należy i może mi go polecić ?

185241494535326637230.png

Opublikowano

Według mnie najlepszym rozwiązaniem, w tej sytuacji, będzie wybór innego hostingu, a mianowicie CubeHost.pl. Znajdziesz tam wiele opcji, jak własny IS, a także IP, itp. 

1394047278-U990178.png

Opublikowano

@up

Na hostingu podanym przeze mnie też jest własny IS, zmiana IP, dynamiczna mapa itd. 

Chodzi o to czy ktoś używał już tego hostingu ;)

Opublikowano

Używałem tego hostingu i nie polecam z powodu wywalania serwera z powodu zwykłego reloadu. Nie jest zbyt dobry a przynajmniej nie był ;)
Korzystałem z niego ok. 1,5 miesiąca temu ;) Nie jestem pewien czy coś zmienili>

Teraz polecam Ci CubeHost ponieważ na tym hostingu jest mało Serwerów a mają dobre maszyny ;) 

Opublikowano

Prawdę mówiąc, kupując w CubeHost.pl dostajesz dokładnie tyle samo ramu, tylko musisz dopłacić 4zł więcej.

To jest raczej optymalna cena, jeżeli w niższej cenie dostajesz jeszcze 2x więcej, to jest coś nie tak i jak kolega mówi, bardzo możliwe że będą problemy z maszyną później.

Więc polecam kupić na CubeHost.pl

Opublikowano

LVLUP.PRO JEST DOBRYM HOSTINGIEM , BO MIAŁEM TAM SERWER I POLECAM , LECZ NIE MA WEB FTP TYLKO PRZEZ FILEZILLE ITP. :) ORAZ ITEMSHOP NA STRONIE :) , LECZ JEŻELI CHCESZ ZAROBIĆ KASE DO PRAWDZIWEGO PORTFELA CO MASZ W DOMU , TO FIBERHOST.PL POLECAM :)

DYM DYM KNF 4 ! <3 <3 <3 <3
KROK PO KROKU !

Opublikowano

Nie przekonują mnie randomowe hostingi. Jedynym który mnie zachęcił był cubehost.

Ja natomiast polecę Ci sprawdzone hostingi z OwnServ na czele. Najbardziej w nim podoba mi się to, że w dowolnym momencie możemy regulować ilością slotów. Dodatkowo jest tani. Polecam i pozdrawiam Piotr Fronczewski Kacki.

Opublikowano

Moim zdaniem, powinieneś zapoznać się z ofertą firmy fiberhost, dlaczego?
Ponieważ posiadają oni ponad 350 pozytywnych opinii 

http://fiberhost.pl/opinie/ 

Mają bardzo dobre maszyny, jako jedyni pokazują swój sprzęt. Jak widać ich zaplecze jest bardzo mocne, przez co nie spadają TPSy.

http://fiberhost.pl/maszyny

Mają bardzo niskie ceny!

Moim zdaniem powinieneś postawić serwer własnie u nich! 

Opublikowano

Polecam lvlup.pro, miałem 70 pluginów na 10 slotów i nie wywalało serwa.Niska cena.Miałem też tam 80 slotów i pasowało :) Polecam.

POTEM BEDZIE SYGNATURA

Opublikowano

Polecam lvlup.pro, miałem 70 pluginów na 10 slotów i nie wywalało serwa.Niska cena.Miałem też tam 80 slotów i pasowało :) Polecam.

Kto ci uwierzy, że 70 pluginów na 10 slotów. Jak ci go nie wywaliło to chyba dałeś za 10 slotów z 500 zł. I jak można wgrać 70 pluginów, chyba wszystko po kolei z bukkit.org

Laptop: Lenovo G500

Procesor: Intel Core i3-3110M 2.40 GHz, 2 rdzenie, 4 wątki

RAM: 4GB

Grafika: HD Graphics 4000

Dysk: 1 TB

Windows: 8.1 64 bit

Opublikowano

Polecam Ci hosting lvlup, kolega do niedawna miał serwer na tym hostingu i jest bardzo zadowolony :)

Opublikowano

Polecam vps/dedyk

kimsufi.pl
soyoustart.pl

Ale lvlup.pro miałem tam server 100 slotów potem pluginem zmieniłem do 130 i nie było lagów przy full :).

Opublikowano

Do lvlup.pro zachęca mnie cena.Jednak szukając w sieci nie znalazłem jakiejkolwiek złej opinii na ich temat. (może coś przeoczyłem ? o.O)

Z tego co wiem to korzysta z hostingu jakiś większy YouTube'r chyba Husiek.

Opublikowano

Jak znasz się chociaż trochę na linuxie to zakup VPS'a w OVH.pl. Tam masz gwarantowany ram, łącze i procesor. Co prawda, nie masz tam takich bajerów jak itemshop, ale możesz mieć ile chcesz slotów, a w dodatku postawić serwer TS3, baze danych, WWW,  itp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...