Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opuszczanie rozgrywek / Ban

DJ D-VorT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Opuszczanie rozgrywek - jaki to jest system? Opuszczanie gier na okres czasu czy ilość rozegranych gier? Bo czasami mam problemy z internetem, np. muszę opuścić mecz 3x na tydzień, a ogólnie rozegram z 30 gier czy to się wyrównuje?

csyt2-signa.png

Opublikowano

To, że rozgrywasz więcej gier, niż przerwiesz, nie dolicza się do tych opuszczonych. Ja też raz na jakiś czas muszę opuścić mecz, ale i tak dostaję ostrzeżenia + możliwość bana po iluś tam ostrzeżeniach. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Bana masz chyba jak opuszczasz często , jeśli długi czas nie robisz tak , poziom zagrożenia banem spada, z reguły za 3 na tydzień masz ban na1/ 3 dni potem tydzień itp , jak nie opuszczasz to spada z 3 do 1dnia itp

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Opublikowano

Ja nigdy nie dostałem bana ale koledzy tak więc jeśli opuścisz za 1 razem rozgrywke = Ostrzeżenie od Leave Buster  2 opuszczona Ban lub 2 ostrzeżenie 3 Ban na 3 dni  4 Ban na 7 dni nie pamiętam czy to sie nie zeruje przy 3 opuszczeniu i  banie na 3 dni.
lecz nie polecałbym opuszczać zbyt często rozgrywek bo za to jest jeśli mniemam perm ;)

14 lat  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...