Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytania odnośnie skryptów .

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć , tak jak napisałem w temacie mam pytania odnośnie skryptów czy w ogóle są jakieś darmowe / co one dają / czy można jakoś dostać za to bana ; > 

65135238787935115850.gif

Opublikowano

Okej , dzięki za odpowiedź gdzieś na forum mogę sprawdzić jakie są możliwości tych skryptów ? :)

@EDIT

Ma ktoś może jakieś skrypty pod katarina ( nie wiem last hitowanie + nieskączone SKILE [nie wiem czy jest cos takiego ;d ] ) , oraz jak je wgrać Poradnik najlepiej aby był polski : )

65135238787935115850.gif

Opublikowano

Okej , rozumiem mam pytania co to oznacza ( sry gram kilka tyg w LoLa ) 

BURST COMBO

SMART KS COMBO

2 HARRASS MODES

DRAW SETTINGS

ITEMS SUPPORT

@Mógły mi ktoś pomóc w wgrania tego skryptu?

Muszę mieć jakiegoś BoL'a czy coś ; > Gdzie to mogę pobrać  

65135238787935115850.gif

Opublikowano

Przecież jest napisane obok każdej funkcji. Burst Combo to typowy SBTW. Smart KS Combo to po prostu combo do kradnięcia killi. 2 Harrass Modes czyli ma dwie opcje harassowania przeciwników. Draw Settings czyli opcje pokazywania różnych zasięgów itp. Items Support to oznacza że obsługuje itemy typu DFG (objęcie śmierci) albo Hextech.

Jeżeli pomogłem daj "Lubię To" i 5 na profilu :)

Opublikowano

Dobra mam błąd żebym pobrał directaX pobrałem z tego 2k10 roku gdzie go wypakować ( mam już jakiegoś z innego roku mam win7)

65135238787935115850.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...