Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opłaca się grać w The Elder Scrolls Online?

KLATKER

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie. Dostałem dzisiaj e-mail z kluczem, były drobne problemy z rejestracją ale się udało. Niestety, gra waży 22 GB i oto moje pytanie. Czy opłaca się w nią grać ? Chodzi ogólnie o wszystko, fabułę, grafikę i system walki.

Opublikowano

Jest to najbardziej wyczekiwana gra w 2014 roku.

Bardzo ładna, ciekawa grafika + dodane nowe rozwiązania (atak maszynami oblężniczymi zamków i twierdź) + dialogi audio - robią z tej gry potęgę.

Warto pobrać to 22 GB. ;)

Opublikowano

Grałem ponad 5 godzin i nie mam pojęcia czemu ta gra jest tak wyczekiwana. Po zagraniu stwierdziłem że gra jest bardzo słabo, więc postanowiłem poczytać opinie innych. Okazało się że gra ta nie spodobała się praktycznie nikomu. Nie mam zamiaru wydać na nią ani, w zasadzie nawet jak przęjdą na F2P to i tak nie zagram.

Opublikowano

Zgadzam sie z @ up , gra jest zupełnie przeciętna .

W mojej opinii nie warto marnować tyle czasu na pobieranie tych ~22 gb.

Już lepiej jest zagrać w standardowego skyrima ;).

mirajane_tag_by_raaims-d4f56kb.png

Komp:

Procesor: i5-4670k , Karta: Asus GTX 780 Ti , Płyta: ASRock H97 Perf. Cooler CPU: Raijintek NEMESIS

Opublikowano

Wyczekiwana jest dlatego, ponieważ nie każdy ją widział i myśli że to będzie takie cudo jak Skyrim. Jednak sa też tacy, którzy zdają sobie z tego sprawę że z RPG ciężko stworzyć MMORPG ponieważ traci to w pewnym stopniu na klimacie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...