Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Błąd w Tf2

PowciU

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pobralem tf2, wlaczam go sobie, wyskakuje sobie ekran ladowanie i wyskakuje ten o to blad. 

1391610733-U932159.png

Przeszukiwalem rozne fora, ale nic ;c 

28u5tsm.jpg  

Opublikowano

Rozumiem, że Twój angielski jest tak słaby, że masz problem z rozszyfrowaniem "verify the cache"? Jak kolega wyżej napisał, zweryfikuj pliki gry i sprawdź czy w miejscu gdzie znajduje się gra są dll-ki steama.

Opublikowano

Nie mam problemu, tylko ze przeczytałem żeby zainstalował od nowa Steam, zrobiłem tak przez co usuną mi się Tf2, a instalacja trochę trwa, wiec nie miałem jak.  Co do weryfikacji to wszystko jest dobrze, nie wiem czy coś to da, ale gdy próbuje otworzyć Tf2 klikając na niego dostaje wtedy freeza i muszę resetować komputer.  

Tf2 jest w C:\Program Files\Steam\SteamApps\common\Team Fortress 2

a nie powinien być gdzieś indziej? 

28u5tsm.jpg  

Opublikowano

Nie mam problemu, tylko ze przeczytałem żeby zainstalował od nowa Steam, zrobiłem tak przez co usuną mi się Tf2, a instalacja trochę trwa, wiec nie miałem jak.  Co do weryfikacji to wszystko jest dobrze, nie wiem czy coś to da, ale gdy próbuje otworzyć Tf2 klikając na niego dostaje wtedy freeza i muszę resetować komputer.  

Tf2 jest w C:\Program Files\Steam\SteamApps\common\Team Fortress 2

a nie powinien być gdzieś indziej? 

Tak bardziej po polsku?

Gra powinna być w tym katalogu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...