Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dramortus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam steama i po ściągnięciu csa mam lagi mimo niskiego pingu co zrobić ?

Mój system Windows 7 Home Premium 64 bity, internet 6 mb/s

komputer 4x2,6 Ghz procesor 8 GB ram 1 GB grafika

Opublikowano

Lagi czy spadek klatek? Bo nie wiem o co ci chodzi ... to są dwie różne rzeczy. Lagi są spowodowane internetem, a spadek klatek komputerem. Masz teleporty, czy zacinki, czy co? Jaki to cs i podaj dokładne parametry komputera

Opublikowano

Wcześniej jak grałem na Windows 7 to było wszystko dobrze, teraz jak mam Windows 7 Home Premium to mam tak że jak odpalam cs'a jest świetnie, potem przy próbie wybierania okna serwerów myszka się tnie, muli nie wiem jakby to uznać, potem otwiera się okno które jak próbuje przenieść na środek ekranu to jest chwilowy lag taki 2-3 sekundowy i przeniesie i tak cały czas,mimo tego patrząc na ping na serwerach jest standardowy 20-30 ale lagi są masakryczne, próbowałem już wszystkich sztuczki które potrafię bo w cs'a gram ok. 4 lat. Cs jest ściągnięty standardowo z steama, beż żadnych nakładek itd, to na pewno nie jest wina komputera bo wcześniej CS mi śmigał bardzo dobrze, a komputer jest dobry jak będzie trzeba to edytuje i podam. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...