Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Modyfikacje

TheSznajper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciał bym sobie zrobić inny awatar jakiegoś chempa. Przy ładowaniu gry. Ale w plikach LoL-a nie mogę nic znaleźć. A tak to bym sobie wyciągną obrobił w gimpie i wrzucił. Więc jak mam wrzucić tutaj. Swojego? Albo jak wyciągnąć ten plik a później go ewt. Podmienić?

Opublikowano

Nie da się :D

Czekaj no jak? Da się. Przecież jak pobierasz skądś jakąś skórkę czempa. I podniemiasz. To ten avatar też się podmienia. Mam nadzieje, że wiesz o co mi chodzi. Wiem, że tylko ja to widzę. I tak właśnie chce.

Opublikowano

Hm, nie wiem, czy Cię dobrze rozumiem, ale coś zaproponuję.

U mnie folder ze wszelką grafiką wygląda następująco:

C:\Riot Games\League of Legends\RADS\projects\lol_air_client\releases\0.0.1.69\deploy\assets\images\champions

Myślę, że jak powiedzmy chcesz sobie zmienić avatar Aatroxa, to podmieniasz go swoim plikiem o takiej samej nazwie. Na przykładzie Aatroxa będzie to

Aatrox_Square_0.png

Mam nadzieję, że zrozumiesz.

Cieszę się, jeśli Ci pomogłem. :)

1389638202-U295319.png

Opublikowano

Hm, nie wiem, czy Cię dobrze rozumiem, ale coś zaproponuję.

U mnie folder ze wszelką grafiką wygląda następująco:

C:\Riot Games\League of Legends\RADS\projects\lol_air_client\releases\0.0.1.69\deploy\assets\images\champions

Myślę, że jak powiedzmy chcesz sobie zmienić avatar Aatroxa, to podmieniasz go swoim plikiem o takiej samej nazwie. Na przykładzie Aatroxa będzie to

Aatrox_Square_0.png

Mam nadzieję, że zrozumiesz.

Cieszę się, jeśli Ci pomogłem. :)

Dzięki, normalnie. Kocham cie xD. Można zamknąć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...