Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Realtek HD Audio

katkox

Pytanie

Opublikowano

Niedawno formatowałem komputer i wgrywałem nowego windows 7 x64 mam wszystkie sterowniki tylko mam problem z Realtek hd audio poniewaz nie czyta mi mikrofonu który w 100% działa a po drugie gdy mam podlaczone slychawki i wlacze np muzyke na komputerze to wyskakuje mi okno "aktualnie podlaczonym urzadzeniem jest " i mam kilka opcji głośniki,słuchawki itd. wybieram słuchawki i głos z sluchawek znika (słuchawki działają doputy nie wlacze muzyki, w grach czy na internecie filmy nie ma problemu)

Płyta główna: Foxconn G31MX-K

7 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a zastępuj jakimi tylko chcesz, byle pasowały do twojej karty i na niej działały

sterowniki weź dowolne nawet te same wersje czy stare wersje ale dla różnych producentów  mogą mieć różne panele a jeszcze inny ściąga sobie windows

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

W mikserku sprawdź czy nie masz powyciszanych wejść.

P.S.

oryginalny* pisz po Polsku :D

hov6.png

Opublikowano

Spróbuj pogrzebać w mikserze. Jeżeli to nie pomoże, to zaktualizuj sterownik karty dźwiękowej z poziomu menadżera urządzeń.

hov6.png

Opublikowano

Takie pytanie można zastąpić ten Realtek Hd audio innym sterownikiem bo wcześniej miałem chyba inny ale nie jestem pewien

Opublikowano

Pokazuje mi że mam najnowszy sterownik a co to miksera to nie wiem nawet co już tam przestawić

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...