Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Lagi na launcherze Non-Premium.

oski671

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Ostatnio zachciało mi się pograć w MC. Gram na serwerze hardcore. Zginąłem, więc ściągnąłem launcher non premium. I tu się zaczyna problem. Na launcherze premium MC chodzi mi w 150 fps'ach, a na launcherze non premium ledwo chodzi przy 20 fps. Może mi ktoś pomóc i wyjaśnić o co chodzi? Z góry dziękuję.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Launchery non premium zużywają więcej pamięci RAM i przez to masz taki wysoki spadek fps'ów ;) Mając premium po co korzystasz z innych launcherów?

Opublikowano

Jak minecraft by zyczu, to się nie dziw. Jeden wielki syf, ma tyle rzeczy dodanych niepotrzebnie, że szkoda gadać. Ale non premium tak mają jednak zyczu laguje najbardziej. Polecam ci MagicLuncher, powinno być lepiej.

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Chyba mnie nie zrozumieliście. Próbowałem już kilku innych launcherów. Na wszystkich to samo. I na najwyższych ustawieniach mam 20 fps i na najniższych. Wątpie żeby przez trochę RAM'u więcej miałbym o ponad 100 fps mniej. Jakieś inne pomysły?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...