Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam łatwych Postaci

Fejs.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, Szukam łatwych postaci, jestem nowy w Docie, lecz gra bardzo mi się spodobała, przeskakuje z lola. Jak narazie bardzo podoba mi się chaos knight. Grałem również Sniperem oraz Centaur Warrunerem.

Jakieś sugestie co do łatwych postaci na start ? Dzięki ! :)

Opublikowano

Nie graj tylko Meepem, Invokerem, Enchantress, Chenem, opcjonalnie Visage. Reszta jest łatwa, a zaraz i tak jakiś skończony debil poleci ci hard carry. 

Opublikowano

Riki , bounty, drow, zeus, sven.

Nie, nie, nie, nie, nie. O ile Zeus jeszcze ujdzie, jednak trzeba cały czas się na mapie rozglądać grając puby kiedy ulta użyć i w miarę farmic na Aghanima, to Riki i Bounty bez farmy w lategame nic nie robią, tak samo drow czy sven. Takimi postaciami niech gra z botami, żeby się nauczyć.

Opublikowano

Nie, nie, nie, nie, nie. O ile Zeus jeszcze ujdzie, jednak trzeba cały czas się na mapie rozglądać grając puby kiedy ulta użyć i w miarę farmic na Aghanima, to Riki i Bounty bez farmy w lategame nic nie robią, tak samo drow czy sven. Takimi postaciami niech gra z botami, żeby się nauczyć.

No faktycznie. Zues to nie Anti Mage, że BF musisz mieć w 15 minut góra(a koszt podobny do aghanima+arcane).

Riki i BH to są takie postacie, że nimi nie farmisz całej gry. W przypadku BH można wbić 6, opcjonalnie 7 i latać tylko ganki(myślisz, że czemu grają nim na hard lane?); Riki to brązowe buty, diffusal i też preferowane ganki 24/7, a nie farma jak pojebany żeby w late, jak już się wyfarmisz, kupili gema i cię posprzątali.

Drow po 6 ma tak łatwą farmę, że nie ma znaczenia, czy umiesz, czy nie umiesz. Kupujesz Mask of Madness i robisz w lesie 8-10cs/minuta na pełnej kurwie. Tak, sprawdzałem- ponad 80% winrate przy ponad 60 grach.

Kiedyś zobaczysz, jak cię sven support/roamer rozjebie, to wrócisz i zmienisz zdanie.

Legenda
Opublikowano

Nie graj tym co trzeba mieć micro skila, ponieważ połamiesz się jak zaczynasz grać w dote. Również nie patrz się na Voida/Spectre/Morphlinga/Anti Mage, ponieważ jak nie wyfarmisz się to będziesz ostro ssał. Zobacz sobie spirit breakera.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Dragon Knight, Sniper, Nature Prophet.

Jeśli masz jakiś problem z Plugin'em/Skryptem do MineCraft'a to pisz na PW/Skype/GG, lub inny komunikator podany w profilu. Pomagam za darmo.

Pracuję na zlecenia. Do stałej pracy bardzo ciężko mnie namówić. ^^

Przepiszę Skrypt na Plugin! W większości przypadków za darmo.

Opublikowano

Hmm, może Ogre Magi, on nie jest raczej trudny, jedyne czego potrzebujesz z itemów to Agham i już dobry dmg bije.
Drugiego to poleciłbym Ci Sniper, o ile w LoLu grałeś carry to tutaj nie powinieneś mieć z nim problemów. Ma bardzo daleki zasięg, jego auto atak uderza mini stun, i łatwo nim zabijać creepy.
Jak już się trochę wkręcisz w grę to spróbuj pograć Chaos Knight.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...