Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Allegro zaplata.

Ravgor.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Dostalem przed chwila list od allegro ze mam im zaplacic 14,15zl rylko nie wiem za co nie pamietam. ze cos wystawialem na allegro jedynie kupilem yangi ale to rok czy dwa lata temu. Czy jezeli nie zaplace to mozliwe ze cos mi zrobia? i czy moge jakos to zalatwic?

1386361287-U962219.png

By Maxio.

Opublikowano

może jakis fake , napisz do nich i się spytaj o co biega , jak nic nie musisz płacić , to idź na policje

Geje to banda chamów importowanych z zagranicy

Opublikowano

Kiedyś miałem identycznie jak wystawiałem coś i potem za to nie zapłaciłem xD Nie masz o co się martwić, wiele razy tak mi pisali i nic z tego sobie nie robiłem xD

@Down. Dziwne, nigdy nie zapłaciłem za to i nie mam problemów -.- Jedynie mi konto zablokowali

Opublikowano

musisz zapłacić, to prowizje od sprzedaży i opłaty jakie allegro żąda za wystawienie przedmiotów, sam się zobowiązałeś do zapłacenia zgadzając się na warunki allegro

. nie słuchaj pieprzenia żeby nie płacić, po jakimś czasie allegro zawiesza konto na którym nie dokonano płatności za usługę i przekazuje zaległośc do komornika, tam dopiero zapłacisz minimum od 100 zł za samą egzekucję długu i odsetki

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

To jest własnie tak jak @UP napisał prowizja od sprzedaży.

Np. wystawileś jakiś przedmiot za 50zł , to oni odliczają Ci np. 10% + wyróżnienie np. 0,90gr
Więc zapłacisz im 5,90zł

Naliczają Ci to nawet jeżeli przedmiot nie zostanie sprzedany.

Dlatego ja zawsze wystawiam przedmioty po 1zł i cene daje w opisie :)

Opublikowano

ehh złodzieje z allegro ścigają Cię za prowizje... szczerze już nie korzystam z tego serwisu, wole tablice gdzie wystawianie jest darmowe...

Opublikowano

ehh złodzieje z allegro ścigają Cię za prowizje... szczerze już nie korzystam z tego serwisu, wole tablice gdzie wystawianie jest darmowe...

Złodzieje? Przecież rejestrując się na allegro akceptujesz regulamin :x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...