Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bug serwera czy coś u mnie?

Haczik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż od pewnego czasu nie mogę zaprosić kolegi do grupy ani wysłać mu zaproszenia do wyścigu - jest to bug serwera czy coś z moim kontem?

Procesor: Intel i5 4690k 3,4GHz - Haswell | Grafika: Asus Strix GeForce GTX 970 4GB Płyta Główna: AsRock Z97 Pro4| Pamięć operacyjna: Crucial Ballistix 8GB | Zasilacz: Thermaltake Smart SE Modular 630W + 80 Bronze | Dysk Twardy: Western Digital Caviar Blue 3,5" 1TB | System: Windows 10

Opublikowano

Przyczyna moga byc zmienione ustawienia w Opcjach ,,Spolecznosc", tam mozesz miec wlaczone odrzucenia od ludzi którzy Cie zapraszaja, sproboj tam. Ja rowniez mialem ten problem ale ustawilem w opcjach na wylaczone i wszystko pieknie dziala ;)

Opublikowano

Nie możesz w ogóle wysłać,czy zaproszenie nie dochodzi?

Mogę wysłać, ale koledze nie dochodzi.

Przyczyna moga byc zmienione ustawienia w Opcjach ,,Spolecznosc", tam mozesz miec wlaczone odrzucenia od ludzi którzy Cie zapraszaja, sproboj tam. Ja rowniez mialem ten problem ale ustawilem w opcjach na wylaczone i wszystko pieknie dziala ;)

Później jak bd na pc spróbuje.

Procesor: Intel i5 4690k 3,4GHz - Haswell | Grafika: Asus Strix GeForce GTX 970 4GB Płyta Główna: AsRock Z97 Pro4| Pamięć operacyjna: Crucial Ballistix 8GB | Zasilacz: Thermaltake Smart SE Modular 630W + 80 Bronze | Dysk Twardy: Western Digital Caviar Blue 3,5" 1TB | System: Windows 10

Opublikowano

Coś jest na serwerach EA, musisz próbować po kilka razy a czasem nawet odczekać pewien czas bo nie łapie...

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Opublikowano

Najprawdopodobniej problem tkwi w ustawieniach, ale ostatnio mi się przytrafiło, że mimo poprawnych ustawień mój kolega nie otrzymywał odemnie zaproszeń (mimo tego, że zostały one wysłane)

HB5fLf7.png

Opublikowano

Okej więc najwyraźniej coś u nich. Temat można close.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...