Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Failed to login

K473K

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie - Failed to login: Invalid session (Try restarting your Game)

Próbuje połączyć się z zagranicznym serwerem a tu taki psikus :P

Używam Minecraft by Zyczu.

Peace.

Opublikowano

Serwer jest na inną wersje albo coś masz z połączeniem internetowym.

Proszę o cytowanie moich postów jeżeli kierujesz odpowiedź w moją stronę. Dziękuje!

Opublikowano

Obie opcje odpadają, Internet sprawny, launchera próbowałem, nawet wyłączałem zapore na 7 i nic nie pomogło :C

UP - nie, nie używam premium

Opublikowano

Powiedz, używasz premium czy non-premium ? Lecz to może być i w tym, i w tym. Byłeś już kiedyś na tym serwerze? Jeśli tak, to serwer nie zdążył zapisać ,że opuściłeś serwer i ma zapisane, że jesteś online.

Opublikowano

nie masz premium, nie zagrasz. A szczególnie na serwerze zagranicznym gdzie bóg wie co wymyślają z dołączaniem do serwa.

Oddawaj Fatrucha , Oddawaj like !

Opublikowano

Gdy włączysz launcher'a wbij na serwer i niech ci się to coś wyswietli te failed login nie wylaczaj tego tylko 2 minecrafta wlacz i wejdz na ten sam serwer i powinno dzialac.

anNO14B_460sa.gif

Opublikowano

Polecam kupno na minecraft.net ;) tak to jest z tymi launcherami... gówno można zdziałać. 

Wpisz w google problem ktory masz, znalezeienie jego rozwiazania to 5 sekund roboty. wiec nie wiem po co piszesz zbedne posty, na przyszlosc uzyj google.

Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne

;)

a ja na pewno odpowiem.

Opublikowano

zgredzio ? jestem człowiekiem inteligentnym człowiekiem "rozumnym" i z google korzystać potrafie :) Skoro nie potrafie rozwiązać tego problemu z pomocą google, zwróciłem się z prośbą o pomoc tutaj . . . Na przyszłość sam pomyśl, zanim coś napiszesz "Bezsensownie nabijając posty" bo mnie rozśmieszasz   :) Myślisz, że masz +1000 postów to pozjadałeś wszystkie rozumy :) Nie rusza mnie to.

Z góry przepraszam za "Zbędny post" żeby nie urazić kolegi ponownie :)

Opublikowano

Poprawię Cię, komunikaty dot. kont premium są inne z tego, co mi się wydaje, szczególnie, że nie jest to serwer premium, ponieważ kumpel bez premki wszedł tam bez problemu :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...