Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Patch 4.1 - dużo nerfów.

BloodSmokers

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co sądzicie o tym patchu?

Do jasnej cholery, Riven jest już słabsza i jeszcze dostała nerfa.

Z jinx się zgadzam bo za mocno kosiła, shy poniekąd też, ale i tak żałuje najbardziej nerfów Riven i Shy.

Ja się pytam gdzie jest nerf dla Yasou? :C

//gif w sygnie

F.

RZAL :<

Do u wanna fight with me?

Opublikowano

Przypadkiem ten patch nie został już wprowadzony ?

Mi się zdaje , że to tylko aktualizacja nie patch

Te nerfy i buffy są z pierwszego patcha tego sezonu - myślę , że to jakiś błąd i tyle

Bo raczej rabadon z pokazywanym 30% ap to już było

Sunfire 25+ poziom też już było.

Bug fixy też .

Jedynie co nowe to ta zmianka lig.

Opublikowano

Yasuo chyba bardziej buffa niż nerfa dostał :P

No o tym mówie, on powinien nerfa dostac a go zbuffowali.

//gif w sygnie

F.

Opublikowano

Trzeba było jeszcze wiecej pisać na duzych forach "kup Riven bo jest OP" każdy nią grał a teraz widze ja 1 na 10 meczy. Po reszta Jinx i tak jeszcze nerfa dostnie ;)

Opublikowano

Ej ale wiecie że te twoje nerfy to jeszcze ze starego patcha są ? to jest ten z 01/16/2014 a najnowszy 02/04/2014 zmienil tylko LIGI i wardy :P

DAJE LIKE ZA POMOC ! A TY ?

Opublikowano

Jeżeli to prawda to dzięki za informację.

Nie byłem na bieżąco także myślałem że to nowy patch.

//gif w sygnie

F.

Opublikowano

to co zostało wprowadzone to tylko drobne poprawki. nerfy i buffy był już wcześniej. czytajcie ze zrozumieniem nawet macie daty wstawiane ludzie...

tylko to zostało teraz dodane. to nawet nie był patch tylko hot fix na bug z botrkiem

LeaguesObecnie, system ligowy pozwala graczom szybko przemieścić się na szczyt tabeli, jeśli grają na wysokim poziomie. Czasem jednak, podczas serii promocyjnej, gracz musiał zmierzyć się z niewymiernie ciężkimi przeciwnikami. Przedstawiamy rozwiązanie, które umożliwi graczom ‘przeskoczyć’ serię promocyjną (do Platyny I), jeśli ciągle grają przeciwko graczom o szczebel wyżej w rankingu.Gracze, którzy wygrywają z przeciwnikami o ligę wyżej niż ich własna, przeskoczą serię promocyjną i trafią do kolejnej dywizji. Przeskakiwanie serii będzie możliwe do Platyny I.Bug fixesTotemy Wizji
Totemy Wizji będą od teraz poprawnie podświetlać teren i wykrywać niewidzialność, gdy postawione na przeciw wnęki (np. Smoka czy Barona).Naprawiono błąd, przez który Totemy Wizji nie dawały pełnej wizji z wykrywaniem niewidzialności, równej normalnemu zasięgowi ich wizji.Ostrze Zniszczonego KrólaNaprawiono exploit wynikający z aktywowania Ostrza Zniszczonego Króla.
Opublikowano

yasuo nerfa po3buje? nie rozumiem dlaczego ludzie go banują skoro 1/50 osób potrafi nim cokolwiek ugrać.

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...